USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
20-11-2017 09:29
Google News
PUSULA

SIKINTI BÜYÜK

Gaziantep’te 150 bin kişiye istihdam sağlayan ve 250 sektörü besleyen konut sektörü, uyarı sinyalleri veriyor. Gaziantep’te bir çok kişi dairelerini satılığa çıkarmış durumda. Vatandaşın yanı sıra inşaat firmaları da yapmış oldukları daireleri satamamaktan yakınıyor. Hal böyle olunca inşaat firmaları yeni yatırımlar için beklemeye başladı.




HAKİMİYET

PROVOKASYON VAR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Ekonomik anlamda Türkiye’ye karşı bir provokasyon içerisindeler" dedi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Dövizdeki yükselişin bazı mihraklar tarafından bilinçli olarak yapılmak istendiğini söyleyen Şimşek, Türkiye’ye karşı tüm oyunların bozulacağına dikkat çekti.

 

TELGRAF

AKINAL’DA YANGIN

Dördüncü Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Akınal Sentetik Tekstil fabrikasının depo bölümünde dün akşam saatlerinde yangın çıktı.

 

GAZİANTEP27

BU PAHALILIK ŞEHİRE BÜYÜK KÖTÜLÜK

Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’nun ardından Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Battal Yıldırım da, Gaziantep’in pahalı bir şehir olduğunu söyledi.

 

GÜNCEL

TÜRKİYE’YE KARŞI PROVOKASYON VAR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan park açılışında Ekonomik anlamda Türkiye’ye karşı bir provokasyon içerisindeler. Dedi.

 

EKSPRES

4 BİN DERSLİĞE İHTİYAÇ VAR

24 Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkenin Büyükelçisi ve Misyon Başkanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Suriyeli Mülteci çocukların eğitime katılmasıyla birlikte kentte derslik ihtiyacının arttığını ifade etti. Şahin, “ Gaziantep’te 4 bin dersliğin yapı devam ederken, 4 bin dersliğe de ihtiyacımız var. Derslik başına düşen öğrenci sayısı Türkiye’de 25-30’larda iken, Gaziantep’te 45-50’lere çıkmış durumda.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?