USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Pusula, Telgraf, Hakimiyet, Sabah, ...

Gazete Manşetleri
05-08-2015 12:19
Google News
PUSULA

TAM DESTEK

Arıl’da bulvar isminin değişimi için imza kampanyası düzenlendi, sosyal medyadan Fatma Şahin’e övgüler yağdırıldı. CNN Türk’te canlı yayına çıkan Şahin, “İsim değiştirme üzarinden siyaset yapmıyoruz. Şehit ailemizin ve toplumun talebini karşıladık” dedi.

TELGRAF

DÜĞMEYE BASTI

CHP’nin yeni il yönetimi partiye ihanet etmekle suçlananların tespiti için düğmeye bastı. Gaziantep’teki tüm ilçe başkanlarına, ’kim parti aleyhine çalıştıysa tespit edip bize bildirin’ yazısı yollandı.

HAKİMİYET

’SÖZÜNDE DUR’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’ın sözünde durmasını ve partisinden istifa etmesini istedi. Gül, Celal Doğan’ın ‘Türk ordusuna ve devletine silah sıkıldığı gün ben yokum’ sözlerini hatırlattı.

SABAH

ÖN ŞARTIMIZ OLMADAN BU KOALİSYONDA OLMALIYIZ

CHP’nin bir kısmı başka partilere giden 55 bin oyunu yeniden kazanmak amacında olduklarını söyleyen Akif Ekici, Gaziantep’ten 4 vekil çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı
CHP Gaziantep İl Başkanı Akif Ekici, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemize yaptığı ziyarette sorularımızı yanıtladı. Ekici, CHP olarak koalisyonu desteklediklerini, ülkenin hükümetsiz kalmasına gönüllerinin razı olmadığını dile getirdi. 

GAZİANTEP 27

SIRADA DİĞERLERİ Mİ VAR?

Arıl’daki Celal Doğan Bulvarı’nın isminin değiştirilmesi ve yerine “Şehit Mehmet Yalçın Nane”nin konulacağı bilgisi Türkiye gündemine oturdu. Dün yaşanan gelişmelerden sonra "Arıl değişti, sırada Gaziantep’te Celal Doğan isimlerinin yazılı olan yerlerden bu isimleri kaldırmak var" düşüncesi ortaya çıktı. 

EKSPRES

ZAMLAR GERİ ÖDENİYOR

Gaski, su zammı ile ilgili mahkemelerin iptal kararı sonrası, dilekçe veren vatandaşlardan, 2009’dan bu yana alınan zamlı tutarı faturalardan mahsup ediyor.

GÜNCEL

BULVAR POLEMİĞİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül İle birlikte Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, son günlerde kamuoyunda yer alan Celal Doğan Bulvarı’nın isim değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Toprak: “Celal Doğan, adının yer aldığı bulvarda şehit isminin yer almasını anlayışla karşılayacak ve hatta memnun olacaktır diye düşünüyorum” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?