USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
06-11-2017 09:47
Google News
PUSULA

YETERSİZ KALIYOR

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, Gaziantep’te toplu taşıma araçlarının konforsuz ve yetersiz olduğunu savundu. Girişken, kentte toplu taşıma araçlarının yetersizliğinden dolayı vatandaşların araç sahibi olduğunu bunun neticesinde de kentte trafik yoğunluğunun oluştuğunu söyledi.




GÜNCEL

BU TELEFON HAYATA BAĞLAYACAK

Gaziantep’te İntihar Girişimlerinde Ölüm Oranların Azaltılması Amacıyla Hayata Bağlayan Telfon Hattı Oluşturulacak.

 

HAKİMİYET

DEĞİŞİM TALEBİNE SAYGI DUYULMALI

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İstifası İstenen Belediye Başkanlarına İlişkin Olarak Temel Görevimiz Değişim Taleplerine Saygı Duymak Olmalıdır. Dedi.

 

GAZİANTEP27

ÇALMADAN KAR EDEMEZSİN

Yıllardır Bir Türlü Çözülemeyen Ve Her Yağışta Yeni Yapılan Asfaltın Bile Bozulması Yolların Araç Sürülmez Hale Gelişi Bu Yıl Daha Da Fazlalaştı. 2 Günlük Yağmurun Ardından Bozulmalar Ve Yapılan Yamaların Yine Eski Haline Dönmesi Sürücülerin Ve Vatandaşların Büyük Tepkisine Yol Açıyor.

 

TELGRAF

İŞLEM TAMAM

CHP Gaziantep’te ilçe kongreleri tamamlandı. Hafta sonu Şehitkamil, Oğuzeli, Nizip, Araban ve Yavuzeli kongreleri yapıldı. Şehitkamil’de Umut Yılmaz, Oğuzeli’nde İlhan Keskinsoy, Nizip’te Haluk Kahraman, Yavuzeli’nde Ali Yılmaz, Araban’da ise Mustafa Kayacı Başkan seçildi. Gözler 3 Aralık’ta yapılacak İl Kongresine çevrildi.

 

EKSPRES

METRUT BİNALAR YIKILSIN

Gaziantep’te okulların çevresinde bulunan metruk ve atıl durumdaki evlerin yıkılması konusu gündeme gelmişti. Konuya ilişkin gazetemize açıklamada bulunan Şekeroğlu Mahallesi sakinleri, Türktepe ilkokuluna devam eden çocuklarının güvenliği için mahallede bulunan iki metruk evin yıkılmasını istediklerini ifade ettiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?