USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
20-10-2017 09:29
Google News
PUSULA

KRİZ GAZİSİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “Gaziantep, Güneydoğu’nun kalbidir. Bu kalp ağrırsa bütün bölge hasta olur. AKP hükümetinin Kurtuluş Savaşı Gazisi Antep’i bir de ekonomik kriz Gazi’si yapmaya hakkı yoktur” dedi. Gaziantep’te asayiş olaylarının son yılara göre artış gösterdiğini özellikle hırsızlık olaylarının çoğaldığına dikkat çeken Cankurtaran, Gaziantep’in Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları en ağır yaşayan illerin başında geldiğini belirtti.

 

GAZİANTEP27

GAZİANTEP LİSESİNİN DRAMI

8 yılda 11 müdür değişirse o liseden başarı beklenir mi ?Bugüne kadar alanlarında duayen birçok ünlü ismi mezun eden Gaziantep Lisesi’nde başarı oranının düşmesi Gaziantep Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’ni harekete geçirdi.

 

HAKİMİYET

ÇALDIKLARINI DEPOLADILAR

Gaziantep’te polis ekiplerin hırsızların atölye olarak kullandığı eve şok baskın düzenledi. baskında evin içerisinde çalıntı motorsikletler, oto teypleri, araç ruhsatları, çok sayıda mekanik ve elektronik aletler ile hırsızlıkta kullanıldığı tahmin edilen malzemeler ele geçirildi.

 

TELGRAF

BAYRAKLI MESAJ

Gaziantep protokolü ve 750 muhtar, 19 Ekim Muhtarlar Günü’ etkinliğinde terör olaylarına ve ülkeyi bölmek isteyenlere karşı bayraklı mesaj gönderdi.




GÜNCEL 

40 YILLIK HESABI MUHTARLAR BOZDU

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "19 Ekim Muhtarlar Günü" münasebetiyle yaklaşık 750 Gaziantepli muhtar ve eşleriyle birlikte yemekli toplantıda bir araya geldi.

 

EKSPRES

SEKTÖRÜ KONTROL EDER HALE GELDİLER

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e yerleşen ve son yıllarda kendi iş yerlerini açan Suriyeliler, özellikle ayakkabı, terlik ve konfeksiyon alanında ön plana çıkıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?