USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
22-07-2015 13:33
Google News
PUSULA

 

İŞLER KESAT

Yaz sıcakları ve ekonomik durgunluk derken, Ramazan Bayramı’nda satış patlaması yapmayı bekleyen esnaf, hayal kırıklığı yaşıyor. Esnaf, bayramdaki kalabalığın kuru kalabalık olduğunu dile getirirken, alışveriş yapılmamasından dert yandılar. Özellikle AVM’lerden şikayet eden esnaf, “İşler kesat. Beklediğimiz satışı yapamadık” dedi.

 

HAKİMİYET

 

KAOSA İZİN VERMEYELİM

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Suruç’ta yaşanan bombalı saldırı, erken seçim tartışmaları ve esnafın sorunlarına ilişkin Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Gaziantep’te GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu ile Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ile bir araya gelen Palandöken, esnafın sorunlarını her zaman sütunlarına taşıyan, Hakimiyet’e duyarlı habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

 

SABAH

 

DEVLETİN IŞİD İLE KÜRTLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRME PLANI TERS TEPTİ

 

HDP Gaziantep milletvekili celal doğan şanlıurfanın Suruç ilçesindeki terör saldırısıyla ilgili soruları yanıtlarken artık bu saatten sonra sözün bittiği yerdeyiz. Aylardır yıllardır uyarıyoruz. Gaziantep in şanlıurfanın sınırlarına dayanan bu teklikeyigörün dedik ama maalesef göremediler.

 

GAZİANTEP27

 

Gaziantepliler kendi özeleştirisini yapmalı

* Bütün şehirler Gaziantep’in yerinde olmak istiyor

 

* Olimpik havuz hala hayata geçmemiş, insan üzülüyor

 

*100 bin nüfuslu Erzincan’ın yüzme havuzu var, Gaziantep’in yok

 

* Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin yanına 6 tane lise yapılacaktı, olmadı

 

Gaziantepliler kendi

 

özeleştirisini yapmalı

 

Gaziantep’in gurur duyduğu isimler arasında olan, Türkiye’de ilk kez merkeze alınmasını isteyen Vali olarak tarihe geçen eski Erzincan ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Gaziantep’in dışarıda inanılmaz bir portresinin olduğunu ve bütün şehirlerin Gaziantep’in yerinde olmak istediğini söyledi.

 

EKSPRES

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde önceki gün meydana gelen patlamada ölenler için Gaziantep’te cenazelerin bulunduğu alanda saygı duruşunda bulunuldu.

 

Dün otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na getirilen cenazeler ailelerine teslim edilmeden önce, hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Yakınlarını kaybeden aileler gözyaşlarına boğulurken, tabutların başında sinir krizi geçirenler oldu. Asri mezarlıklar içerisinde bulunan Nakıpoğlu Cami önünde toplanan kalabalık tarafından sloganlar atılarak, ağıtlar yakıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?