USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
10-07-2017 09:22
Google News
PUSULA

1 AĞUSTOS DEĞİL

Gaziantep’te herkes 1 Ağustos’ta amacından saptığı gerekçesiyle geçen yıl kaldırılan TEDES uygulamasının başlayacağını beklerken, TEDES’in 1 Ağustos’ta devreye girmeyeceğinin bilgisine PUSULA ulaştı. Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, TEDES için şehir içinde çalışmaların devam ettiğini TEDES’in ne zaman devreye gireceği konusunda kesin bir tarihin olmadığını açıkladı.

EKPSRES

ÇİLE BİTMİYOR

Gaziantep’te trafik sıkıntısı alınan onca önlemlere rağmen azalmıyor. Yaz ayları ile birlikte başlayan altyapı çalışmaları, trafikteki sıkıntıyı daha arttırdı. Vatandaşlar, artık kalıcı çözümler üretilmesini bekliyor.Yaz ayları ile birlikte bastıran sıcaklar, trafikte çileye dönüyor. Şehrin her noktasında artık gündüz saatlerinde bile uzun araç kuyrukları ile karşılaşmak mümkün. Alınan önlemlere rağmen trafikte ciddi anlamda bir rahatlama sağlanamıyor.

HAKİMİYET

YAZIK BU İNSANLARA

Gaziantep’te 2 katlı binanın bir bölümü odanın içinde çocukların oynadığı sırada çöktü. Yaşanan göçük sırasında evde bulunan Suriyeli bir kadınla 2 çocuk yaralandı.

GÜNCEL

YETİM VE ÖKSÜZLERİN RIDVAN BABASI

Sosyal belediyecilik alanındaki projeleri ile dikkat çeken Şehitkamil Belediyesi’nin “Merhamet Eli” projesi büyük takdir topluyor. Yetim ve öksüzlere, “Merhamet Eli”ni uzatan Şehitkamil Belediyesi, onları hayata hazırlayarak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlıyor.

TELGRAF

KİMİN UMRUNDA

Gaziantep’te geçtiğimiz yıl sokakta yapılan bir kına gecesine DEAŞ tarafından yapılan bombalı saldırıca 56 kişi hayatını kaybetmiş bu olaydan sonra sokakta yapılan düğünler yasaklanmıştı.

GAZİANTEP27

FATMA ŞAHİN İSMİNDEN BEKLENTİLER ÇOK YÜKSEK

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, Büyükşehir Yasasıyla taşra ilçelerin altyapı, içmesuyu, arıtma, itfaiye, mezarlık vs. hizmetlerinin büyükşehir belediyesinin uhdesine geçtiğini ve 3 yıllık dönem içerisinde neredeyse tüm ilçelerin altyapı ile ilgili işlerinin tamamlandığını söyledi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?