USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
30-06-2017 09:37
Google News
PUSULA

20’YE KATLADI

Gaziantep’te sinema salonları tıka basa dolarken, tiyatro salonları boş kaldı. Kentte sinemaya giden izleyici sayısı tiyatro izleyenleri 20’ye katladı. 2016 yılında 1 milyon 74 bin 158 kişi sinema salonlarına giderken, tiyatro izleyenlerin sayısı 52 bin 376’da kaldı. Gaziantep’te 38 sinema salonu bulunduğu bu salonlardaki koltuk sayısının da 4 bin 465 olduğu öğrenildi.

EKPSRES

ŞEHİR İÇİNDE EDS BAŞLIYOR

Trafik Denetleme Şube Amiri Aydın Şahin; 1 Temmuz’da otoyollarda hız kontrollerinin başlayacağını belirterek, eski adı TEDES olan şehir içerisindeki kırmızı ışık ve hız ihlallerini denetleyen elektronik denetim sisteminin (EDS) 1 Ağustos’ta faaliyete geçmesini planladıklarını söyledi.

HAKİMİYET

İSTİHDAMDA DEV PROJE

Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından kayıtlı istihdamın teşviki alanında uygulanan Avrupa Birliği projesi tamamlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı desteği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Ticaret Odası ortaklığı ile yürütülen Gaziantep Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Ediyor Projesi kapsamında eğitim ile kursların yanı sıra tanıtım ve durum tespit çalışmaları gerçekleştirildi.

GÜNCEL

EMRİNİZDEYİZ

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Haftasında Gaziantep’te yürütülen proje kapsamında uyuşturucu ile mücadeleye destek veren 11 kişiye plaket verildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, bir taraftan uyuşturucu ile mücadele ederken, diğer taraftan da uyuşturucuya bulaşmış kişileri topluma kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

TELGRAF

REKOR GELECEK

Gaziantep’te bugünden itibaren sıcaklıklar rekor kıracak. Pazartesi ve salı günleri ise hava sıcaklığı 40 dereceyi aşacak. Böylece Gaziantep’te kaydedilmiş en yüksek sıcaklık aşılmış olacak.

GAZİANTEP27

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE ÖDÜL

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Haftası nedeniyle, ilimizde yürütülen uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını destekleyen, gayret ve yararlılık gösteren kişiler, Valilik tarafından plaketle ödüllendirildi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?