USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
29-06-2017 09:19
Google News
PUSULA

KESİNTİ SIKINTISI

Şahinbey ilçesine bağlı bazı köylerde trafo yetersizliğinden dolayı  son günlerde sıklıkla yaşanmaya başlanan elektrik kesintisi vatandaşları isyan ettirdi. Ekinlerini sulayamayan köylüler yetkililerin soruna çözüm bulmasını istiyor. Hayvanlarını dahi sulayamadıklarını kaydeden köylüler ekinlerinin tarlada kuruduğunu iddia ediyor.

EKSPRES

SÜRE UZATIMI YOK

Vergi Yapılandırmasının başvuru sürecinin sona ermesine az bir süre kalmasının ardından konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Bu yapılandırmanın vatandaşlar açısından büyük bir fırsat olduğunu, belirtti.

HAKİMİYET

İLK KAZMA VURULDU

Viyadük Köprüsünde Yıkım Çalışmları Dün Balarken Köprü Trafiğe Kapatıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Artık Şehrin Trafik Yükünü Kaldıramayan Ve Tadilata Sokulması Gereken Köprüde Yıkım Kararı Aldı Ve Kararı Dünden İtibaren Uygulamaya Koydu

GÜNCEL

HEDEF 12 MİLYON

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Bülent Öztürk Ramazan Bayramında kente gelen yerli ve yabancı turistler sayısının geçen yıla göre ciddi bir artış yaşandığını belirterek bu yıl turist hedeflerinin 1 milyon olduğunu belirtti.

TELGRAF

HAVADAN DENETİM

 

Gaziantep Polis Ekiplerinin Drone İle Yaptığı Trafik Uygulamasında 10 Dakika İçerisinde 7 Araç Hatalı Sollama Yaparak Ceza Yedi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?