USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
19-06-2017 09:09
Google News
PUSULA

GÖZLERİ DÖNMÜŞ

Medyaya sık sık yansıyan ’zombi’ görüntülerinin nedeni ev yapımı uyuşturucu çıktı. Pahalı olan ’bonzai’ yerine gözü dönmüş zehir tacirleri çamaşır suyu, fare zehiri, sinek ilacı ve bir çeşit ot ile karışım yaparak gençleri ölüme sürüklüyorlar. Sokaklarda artan uyuşturucu nöbetleri, güvenlik güçlerini de harekete geçirdi. Operasyonlar hız kazandı. Gaziantep’te 550 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı. 297 şahıs ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÜNCEL

105 YILLIK LEZZET  RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRLANIYOR

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan Güllüoğlu baklavalarını Ramazan Bayramı’na yetiştirebilmek için zorlu mesaiye başlayan Ömer Güllü, 105 yıllık geleneği sürdürmenin gururunu yaşıyor.

TELGRAF

10 İSTEK

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 24. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşti.

GAZİANTEP27

ARAÇ SAHİPLERİNİ KANDIRIYORLAR

Süper Test Oto Ekspertiz Hizmetleri San. Tic. Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Ataseven Ekspertiz Sektöründe İnsanların Nasıl Kandırıldığını Anlattı.

EKSPRES

SOSYAL YAŞAM SIKINTILI

Ekonomik başarıları her zaman ülke gündeminde olan Gaziantep’te eğitim alan üniversite öğrencileri, eğitimlerinin ardından bu şehirde yaşamaya sıcak bakıyor. Ancak ekonomik başarısı ile ters bir görüntü sergileyen sosyal yaşamın, bu şehirde yaşamak için en büyük handikap olduğunu dile getiriyorlar
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?