USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
12-06-2017 09:34
Google News
PUSULA

FİYAT DÜŞECEK

Kırmızı etin kilogram fiyatı neredeyse altın fiyatı ile yarışır hale geldi. PUSULA konuyu geçtiğimiz hafta gündeme getirdi.  Haber üzerine GTO harekete geçti. Kırmızı ette yerli üretimin desteklenmesi ve piyasada istikrarın sağlanmasına dair çözüm yolları masaya yatırıldı. Sektör temsilleri fiyatların

düşmesi için gerekenin yapılacağının sözünü verdi.

 GAZİANTEP27

YOK ARTIK DEDİRTEN İDDİA

Yaptığı cesur açıklamalarla olumsuz gelişmeleri açıkça dile getiren Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan, bu kez öyle bir iddia ortaya attı ki insana "Yok artık" dedirtti.

HAKİMİYET

ZAMAN AŞIMI BEKLENTİSİ

FETÖ/PDY kapsamında Olağanüstü Hal Tedbirleri Kapsamında KHK çerçevesinde kapatılan İpek Kültür ve Eğitim Vakfı’nın mütevelli heyeti üyeleri hakkında vakıfları zarara uğratmaktan dolayı Vakıflar Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından dava açıldı

GÜNCEL

KUZULARA KIYMAYIN

Canlı Hayvan-Hayvansal Ürünler Ve Yem Üreticileri Meslek Komitesi öncülüğünde düzenlenen toplantı neticesinde yetkililere iletilmek üzere çözüm önerileri raporu hazırlandı. Raporda et fiyatlarındaki artışın önüne geçilebilmesi için öncelikle kuzu kesiminin belirli şartlara bağlanması ve hayvan sayının, kalitesinin ve ırkının artırılması gerektiği vurgulandı.

TELGRAF

ÇÖZÜM RAPORU

 

Telgraf’ın kurbanlık fiyatlarına dikkat çeken ve önlem alınmasını isteyen manşetinden sonra harekete geçen Gaziantep Ticaret Odası, sektör temsilcileri ile konuyu masaya yatırdı. Toplantı sonunda acil eylem planı içeren bir rapor hazırlandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?