USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
19-05-2017 09:48
Google News
PUSULA

CEFASI YERELE SAFASI ULUSALA

Suriyelilerin kullandığı Kızılay Kart’ın bir tek markette geçerli olması marketçileri ayağa kaldırdı. Finansmanı Avrupa Birliğince sağlanan "Yabancılara Yönelik Sosyal Uyum Yardım Programı" kapsamında, Türkiye’de kamp dışında şehirlerde yaşayan Suriyelilerin kullandığı "Kızılay Kart" marketçi esnafını karşı karşıya getirdi.

 EKSPRES

HEDEFİMİZ SIFIR İŞ KAZASI

Gaziantep SGK İl Müdürlüğü tarafından, SGK Genel Müdürü Mehmet Selim Bağlı’nın da katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Mehmet Selim Bağlı, ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ hakkında bilgiler verdi. İş kazalarında ölümlerin en aza indirilmesi için tedbirler alındığını belirten Bağlı, "İş kazalarında hedefimiz sıfır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızla yapmış olduğumuz toplantıda, çalışma hayatında milli seferberliğin konusu "İş kazalarında hedefimiz sıfır" olarak belirlendi. Bu kapsamda temel parametre, inşaat sektöründe ki iş kazalarında sıfır hedefi yakalayabilmek. Bu hedefimizi anlatmak için sahaya indik."dedi.

GÜNCEL

İCRA UYARISI

SGK Başkanı Selim Bağlı, yaptığı açıklamada, 31 Mayıs’a kadar taksit ödemelerinin yapılması gerektiğini vurgulayarak, taksitini ödemeyen mükellefe icra işlemi yapmak zorunda kalacaklarını açıkladı.

TELGRAF

İCRA UYARISI

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı, borcunu yapılandıranların 31 Mayıs’a kadar taksitlerini ödemesi gerektiğini belirterek, ödemeyenlerin yeni kanundan yararlanamayacağını söyledi.

GAZİANTEP27

KAMP MARKETLERİ

Kamplardaki marketler, BİM Market zincirine çıkarılan bir genelgeyle verildi. Bunun üzerine marketçiler soluğu Ankara’da aldı. Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Abdulkadir Yüksel ve Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ile görüşen heyet, şimdi Ankara’dan gelecek müjdeli bir haberi bekliyor.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?