USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
08-04-2017 09:42
Google News
PUSULA

MHP TAM KADRO

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum hazırlıkları kapsamında, 9 ilçede aralıksız çalışmalara devam ediyor. MHP İl Teşkilatı, referandum propagandası kapsamında MHP sloganları ile giydirilmiş 10 aracı da sahaya indirdi.

GAZİANTEP27

PARAYI VEREN GEÇMİŞ

Gaziantep Dün Aralarında Bulunduğu Gümrük Memurları Hatta Bir Vali Yardımcısının Şoförününde Aralarında Bulunduğu Kişilerin Cerablustan Gaziantep’e Suriyelileri Para Karşılığında Geçirdikleri İddialarıyla Sarsıldı.

TELGRAF

HAYATLARI DEĞİŞTİ

Şahinbey Belediyesi, çöpten ekmeklerini çıkartan sokak toplayıcılarına ekonomiye katkılarını artırmak için harekete geçerek halk arasında çekçekçi veya karton toplayıcısı olarak bilinen 13 kişiyi Geri Dönüşüm Projesi kapsamında bünyesine kattı.

HAKİMİYET

EN ÖNEMLİ YATIRIM EĞİTİMDİR

Hasan Kalyoncu Üniversitesi bilimsel araştırmaları ve uluslararası yayınları ile bilim ve teknolojiye katkıda bulunan akademisyenlerini ödüllendirmek amacıyla “Akademik Ödül Töreni” düzenledi.

EKSPRES

OLDUBİTTİYE GETİRİLMEK İSTENİYOR

 

Yeni Anayasa’nın bazı maddelerinin gölgede bırakıldığını dile getiren Köse, “Sadece 18. madde de 56 tane madde değişikliği var. Siz neredeyse Anayasa’nın tamamına yakınını değiştiriyorsunuz. Bu iş aceleye getirilecek bir iş değil. Anayasa’yı 12 günde hazırladılar, şimdi de oldubittiye getirmek istiyorlar." diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?