USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
21-02-2017 09:26
Google News
PUSULA

TEŞEKKÜRLER GAZİANTEP

120 bini aşkın vatandaşın katılımıyla gerçekleşen miting, son yılların en görkemli mitingi olarak dikkat çekti. Ak Parti’nin Gaziantep’teki kurmayları, mitinge tam not verirken, katılımları ve coşkuları nedeniyle Gaziantep halkına teşekkür ettiler.

 TELGRAF

BÜYÜK BAŞARI

Büyükşehir Belediyesi Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Merkezi, uyuşturucu madde bağımlısı çocukların yeniden topluma kazandırılmasında yüzde 17’lik başarı sağladı.

EKSPRES

KART27 MAKİNELERİ BEZDİRDİ

Toplu taşıt araçlarında kullanılan “Kart 27”lerin dolum makineleri vatandaşı bezdirdi. Makinelerin ya arızalı olduğunu, yada para yuttuğunu belirten vatandaşlar, makinelerin sorunlu olduğunu dile getiriyor.

HAKİMİYET

BOYUNDAN BÜYÜK İŞLER

Suriye’de yaşanan insanlık dramından kaçarak Gaziantep’e yerleşen Suriyeli aile geçimini çöp konteynırlarından topladıkları geri dönüşüm atıkları ile sağlıyor. Suriyeli küçük çocuğun kendisinden büyük çöp konteynırına tırmanması yürekleri burktu.

GÜNCEL

FISTIK GİBİ REKOR

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, üretim alanlarının artması ve bilinçli tarım uygulamalarının gelişmesiyle birlikte önümüzdeki yıllarda Gaziantep’te antepfıstığı rekoltesinin 100 bin ton ve üzeri rakamlarla telaffuz edileceğini söyledi.

GAZİANTEP27

ET ÜRETİCİLERİ ÇÖZÜM İSTİYOR

 

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Ömer İrfan Çetiner güven tazeledi. Genel Kurulun açılışında konuşan Ömer İrfan Çetiner, ette KDV’nin yüzde 7’en 1’e düşürülmesi, canlı hayvan borsalarının kurulması ve şap hastalığının bitirilmesi için üstlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?