USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
30-01-2017 09:17
Google News
PUSULA

DERS ALAMIYORUZ

Soba kurulan evlerde kalitesiz kömür kullanımı, bacaların temizlenmemesi ve hatalı yakma teknikleri, karbonmonoksit zehirlenmelerine davetiye çıkarıyor. Dondurucu soğukların etkisi altında olan Gaziantep’te son bir hafta içerisinde soba zehirlenmesi yüzünden 4 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi de yaşam mücadelesi veriyor.

GAZİANTEP27

IŞIK AHŞAPTA ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM

Edinilen bilgiye göre, İşçi maaşlarının günü gününe ödendiği, bankalarla olan sıkıntıların çözüme kavuşturulduğu bu şirketlerden birisi de Gaziantep’in en önemli firmalardan birisi olan Işık Ahşap. Yönetimine el konulan ve sahibi tutuklanan Işık Ahşap’ın mevcut yapısını devam ettirmesinin yanısıra, en kısa zamanda toparlanarak eski düzeninden daha işler hale getirildiği öğrenildi.

TELGRAF

BİR GECEDE  ÜÇ KURBAN

Uzmanların tüm uyarılarına rağmen vatandaşlar soğuk havalarda sobalarını kömürle doldurup uyuması faciaya neden oluyor.

GÜNCEL

SİNSİ KATİL

Soba zehirlenmeleri tüm uyarılara rağmen can almaya devam ediyor. Hafta sonu meydana gelen iki ayarı soba zehirlenmesinde 3 kişi daha yaşamını yitirdi, 1 kişide yaşam mücadelesi veriyor.

HAKİMİYET

UYMAYANA REKOR CEZA

Ticaret Bakanlığı’nın AVM’lerde yöresel ürün ve el sanatlarının yer alacağı alanların belirlenmesine yönelik çalışmaları tamamlandı. Buna göre Gaziantep’te yerleşik 4 AVM’ye 1 yıl süre tanındı. Bu süre zarfında AVM’lerde yöresel ürünlerin ve el sanatlarının yer alacağı dükkanların düzenlenmesi gerekiyor.

EKSPRES

NEFES ALDIRACAK

 

Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kaya, torba yasa kanunu ile işverenlere SSK prim ertelemesi ve bazı vergilerde kolaylık gibi nefes aldıracak düzenlemeler yapıldığını söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?