USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
03-01-2017 09:25
Google News
PUSULA

BIKTIK USANDIK

Gaziantep’te elektrik kesintileri, vatandaşı canından bezdirdi. Son birkaç aydır şehir genelinde yaşanan elektrik kesintileri tepkilere neden oldu. Gaziantepliler TEDAŞ’ın Gaziantep genelindeki elektrik kesintilerine duyarsız kaldığını öne sürerek, siyasilere ve bürokratlara bu konuda duyarlı olmaya davet ettiler.

TELGRAF

YILIN REKORTMENİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan denetimlerde yakalanan yaşlı dilencinin üzerinden 21 bin 750 lira para çıktı. 71 yaşındaki Hasan Gümüşhan isimli dilenci 2016 yılının rekortmen dilencisi oldu.

HAKİMİYET

GASKİ HAZIR KITA

Mersin’de yaşanan sel felaketinin ardından gözler Gaziantep’e çevrildi. Daha önce defalarca sağanak yağışa maruz kalan Gaziantep’te GASKİ yönetimi sel olaylarına karşı tüm tedbirleri aldı. Tedbirler kapsamında Alleben Deresinin tamamı temizlendi.

GAZİANTEP27

ŞAHİNBEY BİR ŞEHİR KADAR KONUT YAPTI

Mehmet Tahmazoğlu belediye olarak bu güne kadar, 81 bin konut yaptıklarını belirterek "Mavikent’e yakın alanda şehit ve gazi aileleri için 642 konut için TOKİ ile anlaştık, 2017’de bitirip teslim edeceğiz.

EKSPRES


2017’DEN DE UMUT YOK

2017’ye acıyla giren ülkemizde, vatandaşların yeni yıldan da pek umudu yok. Bir zamanların en işlek yeri olan Gaziler Caddesi’nde esnaf, yeni yılda ülkede bir değişiklik beklemiyor. Yılın ilk saatlerinde yaşanan acı olaya değinen vatandaşlar, “ Bugün de ölmediğimiz için şükrediyoruz.” yorumunu yapıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?