USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
02-01-2017 09:39
Google News
PUSULA

GÖRÜNMEZ KATİL

Gaziantep’teki hava kirliliği Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) normal kabul ettiği değerlerin çok üzerinde çıktı. WHO hava kirliliği için “görünmez katil” tanımını kullanırken, Gaziantep’in hava kirliliği Dünya Sağlık Örgütü tarafından da onaylandı. WHO’nun Türkiye’deki hava kirliliği raporuna göre Gaziantep, en kirli havaya sahip 5’inci il.

TELGRAF

BAŞBAKAN SÜRPRİZİ

Başbakan Binali Yıldırım yılın son gününde Gaziantep ve Kilis’e sürpriz bir ziyarette bulundu.

GAZİANTEP27

YİNE İSTANBUL YİNE SALDIRI

Türkiye’yi parçalamak isteyenler hain saldırılarını bu kez yine İstanbul’da devam ettirdi.  Ünlü eğlence mekânlarından Ortaköy’deki Reina’ya saldıranlar, Kalaşnikof silahla insanları taradı. Yaklaşık 600 kişinin bulunduğu ve yılbaşı kutlamaları yapan insanları hedef alan saldırganın uzun namlulu silahlarla önce kapıda bekleyen bir polisi ve bir vatandaşı şehit etmesinin ardından ateş etmeye devam ederek gece kulübünün içine girdiği belirtildi. Böylece daha kısa süre önce Beşiktaş saldırısıyla 44 polisimizi ve vatandaşımızı şehit eden teröristler, bu kez Ortaköy’de amaçlarına ulaştı.

EKSPRES

İLK GÜNDEN KAHROLDUK

Geçen yılın çeşitli aylarında yüzlerce insanını terör saldırılarında kaybeden Türkiye’, 2017 yılına da terör saldırısıyla başladı. 2016’yı üzücü olaylarla, acılarla geride bırakan Türkiye, 2017’nin ilk gününe de acıyla başladı. Terör yılın ilk gününde bir kez daha canımızı yaktı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?