USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
27-06-2015 13:03
Google News
PUSULA

 

BİZ ÖLDÜRDÜK

Gaziantep’te vatandaşların duyarsızlığından dolayı 25 yaşında bir genç hayatını kaybetti. Bindiği minibüste fenalaşan ve araçtaki bir yolcu tarafından sürüklenerek kaldırıma bırakılan 25 yaşındaki Halil Cengiz, ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

 

Halil Cengiz’in, güvenlik kameralarına da yansıyan minibüsten sürüklenerek indirilmesine tepki gösteren babası Suphi Cengiz, yaşananlara "Bu nasıl insanlık?" diye tepki gösterdi.  Ölüm haberini cesedin morga gönderildikten sonra öğrendiğini belirten Suphi Cengiz, oğlunun ölümüne neden olanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

 

 

SABAH

 

ENFLASYONUN KONTROL EDİLEBİLİR SEVİYELERE ÇEKİLMESİNİN YOLU TARIM

Zirve Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Ve Ekonomi Uzmanı Yrd. Doç. Ali Güneş Gıda Fiyatlarının Kontrol Altına Alınabilmesi İçin Tarımda Yeni Politikalarla Birlikte Gıda Fiyatlarını Düşürücü Politikalara Önem Verilmelidir.

 

OLAY

 

ŞAHİN’İN SAĞLIK ATAĞI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hastanenin açılışında yaptığı konuşmada, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi. Eğitim ve sağlığın çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin, son 13 yılda sağlık alanında yapılan yatırımları anlattı.

HAKİMİYET

 

KÜRESEL ŞEHİR ‘GAZİANTEP’

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen tören ile iki protokol imzalandı. Protokol töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, tanıtımın önemine dikkat çekerek, “Gaziantep’in Küresel bir şehir olması için çalışma başlattık” şeklinde konuştu.

 

TELGRAF

 

DEV İŞBİRLİĞİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Özel Sani Konukoğlu Hastanesi arasında, çocuk sahibi olamayan ailelere tüp bebek uygulaması yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

 

GAZİANTEP 27

 

GÖZLER GENEL MERKEZ’DE

CHP İl Başkanı Sait Köse ve 25 Yönetim Kurulu üyesinin görevlerinden istifa etmesinin ardından gözler genel merkeze çevrildi. İl yönetimi önceki akşam istifa dilekçelerini genel merkeze fakslarken, genel merkezin istifaları kabul edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?