USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
20-12-2016 09:12
Google News
PUSULA

HASTANELER DOLDU TAŞTI

Gaziantep’te 11 ayda 17 milyon kişi acil servislere başvurdu. Gaziantep’te başlayan grip salgını nedeniyle hastaneler doldu taştı. Özellikle son 10 günde yüksek ateş, öksürük, halsizlik ve yorgunluk şikayetiyle gelen hastalarda artış görüldü. 2016 yılının Ocak- Kasım ayında 17 milyon kişinin acil servilere başvurduğu öğrenildi. Hastanelerdeki aşırı yoğunluktan dolayı sağlık çalışanlarının çok yoğun bir tempoda çalıştığı gözlendi.

EKSPRES

PİYASANIN UMUDU FAİZSİZ KREDİ

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 50 bin liralık "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği" programına yönelik başvuru kayıtları, 19 Aralık Pazartesi (dün) sabah 09.00’da başladı.

GAZİANTEP27

EN KALİTELİ UN DA BİZDE EN KALİTESİZ EKMEK TE

Gaziantep Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan, Türkiye’nin en kaliteli ununu üreten, unda ihracat şampiyonu olan ilimizde en kalitesiz ekmeğin üretildiğini söyledi.

 TELGRAF

EKOKENT NİHAYET

4 yıl önce Bakanlar Kurulu’nun Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ekokent’ projesini onaylaması ile Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Kilis yolu üzerindeki 30 milyon metrekarelik arazi için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği harekete geçti.

GÜNCEL

SİCİL AFFI MÜJDESİ

Türkiye Ticaretinde Beyaz Bir Sayfa Açmayı Hedefleyen Sicil Affı İle 11.5 Milyon Kişi İle 2.3 Milyon Şirket Kara Listeden Çıkarılacak.

HAKİMİYET

İFLASIN EŞİĞİNDEYİZ

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşım ücretlerine zam yapılması konusunda talepte bulunduklarını ifade eden Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanı Sofu Çolak, “Ulaşıma yüzde 25 oranında zam yapılması konusunda talepte bulunduk. Zam alamadığımız takdirde iflasa sürükleniyoruz” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?