USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
10-12-2016 09:24
Google News
PUSULA

100 TL İZDİHAMI

Gaziantep’teki Suriyeli sığınmacılar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yanı sıra; Kızılay gibi yardım kuruluşlarının 100’er liralık yardımından almak için Nüfus Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu

TELGRAF

2018 MÜJDESİ

Büyükşehir Belediyesi’nin 10 dönümlük alan üzerine kuracağı ve kentteki tüm engellilerin faydalanabileceği Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, 2018 yılında hizmete giriyor.

HAKİMİYET

SESSİZ ÖLÜM

Gökçen Göçer Yaşam Hakkı Derneği Başkanı Hasan Fuat Göçer, sonbahar ve kış aylarında Türkiye’nin çeşitli yerlerinde, bilgisizlik, ihmal ve denetimsizlik yüzünden soba, şofben ve kombilerden dolayı karbon monoksit zehirlenmeleri yaşandığını söyledi.

EKSPRES

EKK, ESNAFI UMUTLANDIRDI

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun (EKK) aldığı kararlar, başta Gaziantepli esnafları olmak üzere herkesi umutlandırdı. Üretimin ve istihdamın artacağını öngören esnaf, ülkenin kısa sürede ekonomik darboğazdan çıkacağına yönelik ümitli konuştu.

GAZİANTEP27

100 TL İÇİN İZDİHAM

Barınan Suriyeli sığınmacılar, yardım ödeneği almak amacıyla adres bildirimi için başvurdukları Nüfus Müdürlüğü’nde izdihama neden oldu.100 TL için izdiham.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yanı sıra; Kızılay gibi yardım kuruluşlarının 100’er liralık yardımından almak isteyen Suriyeliler, adres bildiriminde bulunmak üzere sabah erken saatlerde Nüfus Müdürlüğü’ne akın etti.  Yüzlerce Suriyeli, uzun kuyruk oluşturduğu caddede, müdürlüğün açılmasıyla bir anda içeriye girmek istedi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?