USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gazete manşetleri
21-11-2016 09:17
Google News
PUSULA

KİM BUNLAR?

Gaziantep’e 2016 yılının 10 aylık döneminde 24 bin 925 yabancı turistin geldiği öğrenildi. Kente gelen yabancı turistlerin büyük çoğunluğunun yabancı ülke istihbarat görevlilerinden oluştuğu iddia ediliyor.

HAKİMİYET

KENTSEL ’KRİZ’

Şahinbey ilçesinin Kahvelipınar Mahallesi’nde ilçe belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Bölgede ev sahiplerinin önemli bölümü ilçe belediyesi ile kamulaştırma ücreti konusunda sıkıntı yaşandığına dikkat çekerken, Kahvelipınar Mahallesi Muhtarı Hayri Bekler ise birçok vatandaşın kendi rızası ile evinin kamulaştırma çerçevesine alınmasını istediğini dile getirdi.

EKSPRES

ÇOCUKLAR HALA CADDELERDE

Nüfusu hızla büyüyen Gaziantep’te, sokakta dilenen ve satış yapan çocukların önüne geçilemiyor. Bir dönem yapılan çalışmalarla sayıları iyice azalan sokak çocuklarının sayısı, Suriyeli misafirlerimizle birlikte çığ gibi büyüsü.

GÜNCEL


’AB ŞANTAJ YAPIYOR’

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanları 4. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gaziantep’te yapıldı. Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, terörle mücadele konusunda Türkiye’yi eleştiren AB’ye sert çıktı: “AB terörle mücadeleyi gevşetmemiz için bize şantaj yapıyor. Terörle mücadeleden asla taviz vermeyiz.”

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?