USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
15-11-2016 09:31
Google News
PUSULA

CEZA YAĞDI

Gaziantep Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri toplum sağlığı ve genel düzenle ilgili olarak yaptığı denetimleri sıklaştırdı. 2016 yılının ilk 10 ayında 192 bin 366 denetim gerçekleştirildi.

HAKİMİYET

EKMEKTE REKABET KRİZİ

Francala ekmeğinin satış fiyatının 60 kuruştan 90 kuruşa yükselmesine rağmen esnaf para kazanamıyor. Gaziantep Pideciler Simitçiler ve Yufkacılar Odası Başkanı Abdullah Sarı, sadece francala esnafının değil kendi esnaf temsilcilerinin de marketlerde satılan promosyon ekmek karşısında dayanacak gücünün kalmadığını dile getirdi. Sarı, haksız rekabet karşısında başta GESOB olmak üzere ilgili kurumların el birliğiyle yaşanan bu sorunun üstesinden gelmesini istedi.

 GÜNCEL

KADOOĞLU: REFAHIN ANAHTARI KADINDIR

TÜRKONFED tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Gücü Rolü Zirvesi, Türkiye ve dünyadan iş ve sivil toplum dünyasının önde gelen çok sayıda kadın yöneticisini bir araya getirdi.

TELGRAF

SINIRLARI AŞTIK

Hükümetin kayyum atanan belediyelere ‘Hizmet götürün’ çağrısına Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı. Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Batman’a hizmet götürecek.

GAZİANTEP27

TRAFİKTE SINIFTA KALDIK

 64 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısına kentin trafiği damgasını vurdu. CHP’li meclis üyesi Mehmet Sucu, trafiğin kentin kanayan yarası olduğunu, bu konuda 2.5 yılda karınca hızıyla ilerlendiğini belirtirken, ulaşım master planının hala meclise gelmediğini söyledi. Sucu, "Büyükşehir Belediyesi Gaziantep trafiği konusunda sınıfta kaldı. Bunda sadece Ak Partili meclis üyelerinin değil, CHP’li meclis üyelerinin de payı var" diye konuştu" söylemine Latif Karadağ, "Ulaşım master planı bakanlığın onayında, önümüzdeki hafta Ulaştırma Bakanlığı onayladıktan sonra uygulamaya geçmiş olacak" dedi.

EKSPRES

6 YILDIR HEP YIKIYORLAR

 

Şehitkamil Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıktığı binaların arasında yaşamaya çalışan vatandaşlar, “Dönüşüm iyi olacak diye düşünüyoruz. Ancak belediye 6 yıldır hep yıkıyor ama yeni bina yapmıyor.  Yıkılan binaların yeri, gündüz çocukların oyun alanı, gece ise tinercilerin meskeni oldu. Sürekli yıkan belediye ne zaman yapmaya başlayacak?” sorusunu soruyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?