USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
11-11-2016 09:29
Google News
PUSULA

YENİDEN SEÇİM

Gaziantep Ticaret Odası’nda (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ın istifasının ardından sular durulmuyor. Yönetimdeki belirsizliğin giderilmesi için çareler üretmeye çalışan GTO Yönetimi, bugün yeniden kendi arasında başkanlık seçimi yapacak.

TELGRAF

BU BAŞARI GAZİANTEP’İN

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında dünya halı ve yer kaplama ihracatında Türkiye’nin 2’nci olduğunu açıkladı.

HAKİMİYET

YERLİ KÖMÜRE STANDART GETİRİLMELİ

Gaziantep Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik, Gaziantep’te bulunan mahrukatçı esnafının yerli kömür satışı yapmadığını söyledi. Yerli kömür kullanımının yaygınlaştırılması konusunda yapılan çalışmalara değinen Keklik, “Yerli kömür kullanımının yaygınlaştırılması konusunda yapılan çalışmaları olumlu karşılıyoruz ancak yerli kömür konusunda bir kalite standardı bulunmuyor. Yerli kömür kullanımının teşvikinin yanında yerli kömüre kalite standardı getirilmesi gerekli” diye konuştu.

EKSPRES

OLDU BİTTİYE GELMESİN

“Kamil Ocak Stadı’nın 44 bin metrekarelik arazisinin akıbeti ne olacak?” Sorusuyla meşgul olan kamuoyu, şehrin en gözde alanının oldubittiye getirilmesinden endişe duymaya başladı. Arena Stadının yapımı bitince eski stadın yeri paylaşılamaz oldu. “Stadyum yıkılmasın, Kamil Ocak ismi yaşatılsın” görüşünü savunanlarla arazinin meydan olmasını isteyenler karşı karşıya geldi.

GÜNCEL

GTO MECLİSİ SEÇİM İSTİYOR

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu, bugün kendi içinden bir başkan seçmek için sandık başına gidecek. Ancak, bir oyla seçilen yönetim kurulu başkanı ve başkan vekilleri de dahil 10’a yakın yönetim kurulu üyesinin istifa ettiği GTO’nun daha fazla yıpranmaması için meclisin kendi içinden başkan seçmesinin daha doğru olacağı savunuluyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?