USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
05-11-2016 09:31
Google News
GAZİANTEP27

AHLAKİ YOZLAŞMA TAVAN YAPTI

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan, Gaziantep’te ahlaki yozlaşmanın tavan yaptığı dönemlerden geçtiğimizi, inancımıza, Türk İslam töresine uymayan her türlü ahlaksızlık, kötü alışkanlıkların gençlerimizin üzerinde kol gezdiğini söyledi. Aslan, "İnsanı haramdan kötü alışkanlıklarından geri çeken Allah korkusudur, içindeki imanıdır. Eğer o mayayı bir gence bir Türkiye vatandaşına veremezsiniz devletin malını da çalar, uyuşturucu da kullanır, kumar da oynar, her türlü ahlaksızlığa da bulaşır" dedi.

HAKİMİYET

15 TEMMUZ İŞGAL GİRİŞİMİYDİ

Türkiye üzerinde pek çok devletin siyasi oyunlar oynadığını belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, 15 Temmuz darbe girişimi de bunlardan biridir. Türkiye’yi bölgedeki terör örgütleri uluslararası bir işgaline hazır hale getirecek bir hale getirmektir. Çünkü bu bir darbe değil, yönetimi ele geçirme değil, bir işgal girişimiydi” diye konuştu.

PUSULA

ŞAHLANIRIZ

Gaziantep’e “Türkiye’de Yönetim Sistemi Sorunu ve Yeni Anayasa Talebi” konulu seminer için gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, Türkiye üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını ve operasyonlara maruz kaldığını söyledi. Şener," Eğer yeni anayasa yapılır ve yürürlüğe konulursa emin olun önümüzdeki on yılda Türkiye’nin şahlanır yoluna nasıl devam ettiğini ömrü olanlar görecektir" dedi.

DENGE

İHRACATÇILAR UMUTLU

Güneydoğulu İş Adamları Dört Kıtada Ayak Basmadık Ülke Bırakmadı. 10 Tıl İçinde İhracatı Katlayarak Büyüten İş Adamları Yeni Başarılara İmza Atmak İçin Dünyayı Turlamaya Devam Ediyor.

EKSPRES

ZEYTİN KURAKLIĞA TESLİM

Sabah kahvaltı sofrasının başköşesini dolduran yeşil zeytin, kuraklığa teslim oldu! Zeytinde yaşanan rekolte düşüşü toptancı esnafını Ege ve Akdeniz Bölgesine yöneltti, lezzeti ve kalitesi bakımından kentte yetişen zeytine yakın olan yeşil zeytinler, piyasaya sürüldü!

TELGRAF

ÖDÜL MORALİ

 

Gaziantep’te özellikle terör örgütlerine yapılan operasyonlarda ve istihbarat çalışmalarında başarı gösteren 33 polis Emniyet Müdürü Erhan Gülveren tarafından altınla ödüllendirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?