USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
31-10-2016 09:39
Google News
PUSULA

İHRAÇ RÜZGARI

Olağanüstü hal kapsamında yayınlanan yeni kararnameyle,  Gaziantep’te terör örgütleriyle ilgisi olduğu belirtilen 167 devlet memuru ihraç edildi. Gaziantep’te en çok ihraç Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nda yaşandı. Bu kurumları Adliye ve Gaziantep Üniversitesi takip etti.  İhraç edilenler arasında Adliyeden 26, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 58, Sağlık Bakanlığı’ndan 60, Gaziantep Üniversitesi’nden 1 profesör olmak üzere 13 akademisyenin kurumla ilişiği kesildi.

TELGRAF

DİMDİK AYAKTAYIZ

Cumhuriyetin 93. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında konuşan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, “Terörle mücadele eden, 15 Temmuz ihanetini yaşayan, sınırdaki terörü elinin tersiyle iten, üreten, iddiasını ve hedefini kaybetmeyen tüm Gaziantep dimdik ayakta duruyor” dedi.

HAKİMİYET

‘İNLERİNE GİRECEĞİZ’

Cumhuriyetin 93. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında konuşan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, “Terörle mücadele eden, 15 Temmuz ihanetini yaşayan, sınırdaki terörü elinin tersiyle iten, üreten, iddiasını ve hedefini kaybetmeyen tüm Gaziantep dimdik ayakta duruyor” dedi. Yerlikaya konuşmasında, “Terör örgütlerinin inlerine gireceğiz” diye konuştu.

EKSPRES

ESNAF ÇIKMAZA GİRDİ

Şehit Mehmet Öter Caddesi’ndeki esnaf çıkmaza girdi. 1 Mayıs’ta İl Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısının ardından Büyükşehir Belediyesiyle Emniyet Müdürlüğü arasında kalan yolun kapatılması, esnafı perişan etti, işleri düşürdü. “Şehir merkezinde çıkmaz sokak olur mu? “sorusuna esnaf, “Burası Şehit Mehmet Öter Caddesi değil, Şehit Mehmet Öter Çıkmazı” yanıtını veriyor.

GÜNCEL

EĞİTİM VE SAĞLIKTA OPERASYONLAR TAM GAZ

Kamu kurum ve kuruluşlarında terör örgütleri ile bağlantılı olduğu gerekçesi ile görevden alınmalar tam gaz devam ediyor. Son olarak Gaziantep’te 60 öğretmen, 13 akademisyen ve 47 sağlıkçı FETÖ’den, 14 sağlıkçı PKK bağlantısından kamudan ihraç edildi. 25’e yakın eczane de FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesi ile kapatıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?