USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
29-10-2016 09:27
Google News
PUSULA

YALANCININ MUMU!

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Gülsoy’un, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür tarafından açığa alınmasının altından skandal çıktı. Rektör Gür, siyasiler ve yetkililere “Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın görevden alın talimatı nedeniyle açığa aldım” dese de, bunun yalan olduğu ortaya çıktı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Gaziantep’e böyle bir dosya göndermediği öğrenildi.

EKSPRES

YOLLARI KAPAMADA YENİ MODA

15 Temmuz darbe girişimi ile hayatımıza giren belediye kamyonları, artık her yerde kullanılır oldu. 15 Temmuz gecesi askerin kışladan çıkışını önlemek için kullanılan belediye kamyonlarının görev alanı genişledi. Dün de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında trafiği kapatmak için yine belediye kamyonları kullanıldı.

GAZİANTEP27

SANAYİCİLERE ŞİMŞEK MORALİ

 Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Şimşek, sanayicilere kötümser olmamaları, her gecenin bir sabahı olduğunu söyledi ve sorunları çözme sözü verdi. Şimşek, "Bu ülke bizim, çalışacağız, kötümser bakmayacağız, sizler iş yapmaya çalışın gerisini bize bırakın, biz sorunları çözmek için uğraşıyoruz" dedi.

TELGRAF

ŞİMŞEK MORALİ

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda sanayicilerle bir araya geldi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda sanayicilerle bir araya geldi. Şimşek, ‘’Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ancak her gecenin bir sabahı var" diyerek sanayicilerin sorunlarını bir an önce çözeceklerini söyledi.

HAKİMİYET

TÜRKİYE EKONOMİSİ HKÜ DE MASAYA YATIRILDI

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Hasan Kalyoncu Üniversitesinde (HKÜ) İslami Muhasebe ve Finans Konferansı resmi açılışına katıldı. HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, İslami Muhasebe ve Finans Konferansının önemine dikkat çekti.

SABAH

SGK BORÇLARI İÇİNDE SÜRE 25 KASIM’A KADAR UZATILDI

Sgk Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun Sabahın Sorularını Yanıtlarken Başvuru Süresinin Uzatıldığını Belirterek, Tüm Borçların 1 Eylül- 25 Kasım Tarihleri Arasında Başvuru Yapılacağını İfade Etti.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?