USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
18-10-2016 09:41
Google News
h3>
PUSULA

ALKIŞLAR POLİSE

IŞİD’in son 3 yılda Gaziantep’te yuvalanmasının ardından Gaziantep Emniyeti 10 aydır terör örgütüne darbe üstüne darbe vuruyor. Örgütün lider kadrosundan İbrahim Halil Durgun, Yunus Durmaz ve Mehmet Kadir Cabael, yapılan operasyonlarla etkisiz hale getirilirken, çok sayıda canlı bombada harekete geçemeden yakalandı.


GÜNCEL



GÖZYAŞI SEL OLDU

Gaziantep’te Hücre Evine Düzenlenen Operasyonda Şehit Olan 3 Harekat Polisinin Cenazeleri Düzenlenen Törenlememleketlerine Uğurlandı. Şehit Polisler Kilis, Osmaniye Ve Kahramanmaraş Ta Toprağa Verildi.


HAKİMİYET



TERÖRE ACININ TARİFİ ÖFKENİN SINIRI YOK

Gaziantep’te hücre evine düzenlen operasyonda şehit olan 3 harekat polisinin cenazeleri, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Şehit polislerin naaşları memleketleri Kilis, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta gözyaşları arasında toprağa verildi.


EKSPRES



KAHRAMANLARIMIZI UĞURLADIK

Hücre evine düzenlen operasyonda şehit olan 3 harekat polisinin cenazeleri, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Düzenlenen operasyonla olası bir facianın önüne geçen kahraman polisler dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep Çevik Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle şehitler Başpolis Memuru İlhan Güleç, polis memurları Hüseyin Cengiz ve Yaşar Polat’ın cenazeleri memleketlerine uğurlandı. Yaşar Polat’ın kardeşi Sabiha Polat ve teyzesi şehidin ayakkabısına sarılarak feryat etti.


HABER



EN ACI NÖBET

 

Gaziantep’te Terör Örgütü DAEŞ e Yönelikoperasyonda Şehit Olan 3 Polis Memurunun Naaşı, Gaziantep’te Düzenlenen Törenin Ardından Memleketlerine Uğurlandı. Şehitlerin Meslektaşları Tabutların Başında En Acı Nöbeti Tuttu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?