USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
21-09-2016 10:23
Google News
h3>
PUSULA

BIKTIRDILAR

Düğün konvoyları, sokak kapatarak düzenlenen özel eğlence geceleri, asker uğurlama, havai fişekler ve gereksiz araç eksoz sesleri Gazianteplileri canından bezdirdi. Gece yarılarına kadar devam eden eğlenceler devamında oluşturulan konvoylar, havai fişek, yüksek sesli müzik ve silah sesleri halkı çileden çıkarıyor. Bu konuda Valiliğin aldığı karar ve tedbirler de vatandaşın gürültü yapmasına engel olmuyor.


GAZİANTEP27



BU AŞURE BARIŞ İÇİN

Büyükşehir Belediyesi ve Gasturder’in iş birliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, Türkiye’nin farklı kentlerinden getirilen malzemelerle 3 ton aşure pişirilerek Guinness Rekorlar Kitabı’na girilmesi hedefleniyor. Dün gece pişirilmeye başlanan aşure, Dünya Barış Günü’nün kutlanacağı bugün Çocuk Esirgeme Kurumu yurtlarına, huzur evlerine ve Suriyelilerin barındığı kamplara dağıtılacak .


GÜNCEL



REKOR DENEMESİ

aziantep’te, “21 Eylül Dünya Barış Günü” dolayısıyla “Gelin dünya barışı için hep birlikte pişirelim’ sloganı ve ’Dünyaya barış, barışa bereket’ adıyla farklı ülkeler ve illerden gelecek barış elçilerinin getirecekleri malzemelerle aynı kazanda aşure pişirilecek.


TELGRAF



DÜNYAYA MESAJ

Gaziantep Büyükşehir Belediye ile Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği (GASTURDER) işbirliğiyle düzenlenen “Dünya Barış Aşuresi Guinness Rekor Buluşması” etkinliği kapsamında aşure yapımı ve rekor denemesi yapılacak.


HAKİMİYET



BİNLERCE DERİ ÇÖPE GİTTİ

Türk Hava Kurumu Gaziantep Şubesi Başkanı Abdulkadir Kapısız, Kurban Bayramında topladıkları deri sayısının geçen yıllara oranla çok yüksek olduğunu belirtirken, bazı kurum ve kuruluşların muhafaza edemedikleri yaklaşık 16 bin adet kurban derisinin çöpe gittiğini söyledi.


EKSPRES



OKULLARDA YEMEK VURGUNU

 

Özellikle özel okullarda alınan yemek ücretleri dudak uçuklatıyor. Bir yıllık ücretin peşin alındığı sistemde, fiyatları denetleyen bir sistemin olmamasını eleştiren veliler, haklarının korunması için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çağrı yapıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?