USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
03-09-2016 09:45
Google News
h3>
PUSULA

“PARA”LEL İTİRAFI…

 FETÖ iddialarıyla sürekli gündemde kalan GTO, yeni bir skandalla çalkalanıyor. GTO’nun, 17-25 Aralık operasyonunun ardından, Bank Asya’ya yüklü miktarda para yatırdığı ortaya çıktı.


 HAKİMİYET



GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADIK

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde PKK’lı teröristlerin zırhlı aracın geçişi esnasında patlattığı bombalı tuzakta yaralanan ve kaldırıldığı hastanede olaydan 12 sonra şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Özdemir, on binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.


TELGRAF



FETÖ DEPREMİ

Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) birlikte Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep’te polis memurları hariç bin 131 devlet memurunun kamu ile ilişiği kesildi.En büyük tasfiye Milli Eğitim’de yaşandı. Çoğu öğretmen 860 Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin memuriyetlerine son verildi.


GAZİANTEP27



İHRAÇ BOMBASI

Gaziantep Üniversitesinde çalışan personel dışında tanınmış ünlü Profesör, Doçent, Akademisyen, Öğretim görevlisi, bölüm başkanları görevlerinden alındı.


EKSPRES



GASKİ ENERJİ ÜRETECEK

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) yenilenebilir enerji kaynakları çalışmaları kapsamında Hidroelektrik Santrali (HES) projesini hayata geçirdi.

 

GASKİ, Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin çıkışına proje tutarı 2 milyon 150 bin TL olan Hidroelektrik Santrali Arşimet Burgulu Türbin sistemi kuruyor. Bu sistem atıksu arıtma tesisinde arıtılan su ile elektrik enerjisi üretecek ve tesisin elektrik ihtiyacı buradan karşılanacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?