USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?

Gazete manşetleri
08-08-2016 09:04
Google News
h3>
PUSULA

TEK YÜREK TEK SES

15 Temmuz darbe girişimine dur diyen millet dün tek ses tek yürek oldu meydanlara aktı. 23 gündür devam eden demokrasi nöbeti dün miting ile taçlandırıldı. Gaziantep’te Demokrasi Meydanı’nda toplanan on binler birlik ve beraberlik mesajı verdi.


HAKİMİYET



BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ

Gaziantep’te, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için Demokrasi ve Şehitler Mitingi düzenlendi. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinge 10 binler katıldı. İstanbul Yenikapı’da aynı saatlerde gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitinginde konuşan iktidar ve muhalefet partilerinin genel başkanlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu. Yapılan konuşmaların tamamı Demokrasi Meydanı’nda kurulan dev ekranlardan vatandaşlara izlettirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği mitinglerde FETÖ/PDY milyonlar tarafından lanetlendi.


EKSPRES



DEMOKRASİ ŞÖLENİ

15 Temmuz günü başlayan Demokrasi Nöbeti, şölen havasında sona erdi. Demokrasi Meydanı’nda toplanan Gaziantepliler, nöbeti şölene çevirirken, demokrasiye sahip çıkması ile yine ülkeye örnek oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?