USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
30-07-2016 09:36
Google News
h3>
PUSULA

SIRA İŞ DÜNYASINDA

Gaziantep’te 2 gündür hareketli saatler yaşanıyor. FETÖ/PDY kapsamında Örgütün finans ayağına yönelik operasyonlar için düğmeye basıldı. 5 iş adamı gözaltına alınırken, bazı iş adamları hakkında gözaltı kararı çıktı ve operasyonların başladığı öğrenildi.


GAZİANTEP27



REKTÖRLÜK MUAMMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Üniversiteye Rektör Atarken Gaziantep Üniversitesine Henüz Bir Atama Yapmayışı Çeşitli Yorumları Da Beraberinde Getirdi. İlk 6 Sıraya Giren Ali Gür, Cahit Bağcı, Mehmet Koruk, Teyfik Gülsoy, Metin Bayram Ve İbrahim Güzelbey’in Yök Teki Mülakat Sonrasında Üçü Elemiş, Diğer Üç Aday İse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana Gönderilmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Diğer Üniversitelere Rektör Atarken, Gaziantep’i Onaylamadı. Bu Karar Şehrimizde Şok Etkisi Yarattı.


 TELGRAF



2. DALGA BAŞLADI

Gaziantep’te Fetö/Pyd Örgütü İle Bağlantılı Olduğu İddia Edilen İş Adamlarına Yönelik Operasyonlarda İkinci Dalga Dün Başladı. Aralarında Tanınmış İsimlerinde Bulunduğu Çok Sayıda İş Adamı Hakkında Gözaltı Kararı Çıktığı Belirtildi.


HAKİMİYET



SİYASİLER KOL KOLA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Gaziantep’te darbe girişimine tepki programında belediye başkanları ve MHP’liler kol kola sahneye çıktı. Belediye başkanlarının Rabia, MHP’lilerin ülkücü işareti ile vatandaşları selamladığı gecede, Mehteran Takımı sahne aldı.


GÜNCEL



GAZİANTEP TEK YÜREK

Gaziantep’te darbe girişimine tepki programında belediye başkanları ve MHP’liler kol kola sahneye çıktı. Belediye başkanlarının Rabia, MHP’lilerin ülkücü işareti ile vatandaşları selamladığı gecede, Mehteran Takımı sahne aldı.


EKSPRES



“HAİNLİK CEZASIZ KALMADI”

 

Demokrasi nöbetleri devam ederken, darbe girişimi ile ilgili gündeme gelen idam cezasını vatandaşlara sorduk. Vatandaşların büyük kısmı idam cezasının verilmesi gerektiği görüşünde birleştiler. Son günlerde yaşanan olayları sonrası gündeme gelen idam cezası ile ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar “İdam cezası getirilmesi herkes açısından iyi olur. Hem bu vatana ihanet eden kişiler cezasını çekmiş olur, hem de böyle bir şeye kalkışacak kişilere korku salınmış olunur. Bunun için  elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu memleket bizim biz memleketimizi bırakmayız.” yorumunu yaptılar
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?