USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
15-07-2016 09:27
Google News
h3>
PUSULA

MÜDÜR DEĞİŞİYOR

Bu ay yayınlanması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nde Gaziantep Emniyet Müdürü değişecek mi? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. İddialara göre; Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep’ten ayrılacak. Gülveren’in yerine Isparta’da Paralel Yapı’yla verdiği mücadele ile göze çarpan Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan, atanacak.


HAKİMİYET



GAZA GELMEYİN!

Gaziantep’in İnönü Caddesinde Türk ve Suriyeli şoförler arasında yaşanan yol verme tartışması biranda kavgaya dönüştü. Çevredeki esnaflarında kavgaya karışmasıyla büyüyen olaylara polis ekipleri müdahale ederek iki grubu da dağıttı.


GÜNCEL



YENİ DIŞ POLİTİKA İHRACAATI ARTTIRACAK

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, hükümetin komşu ülkelere yönelik yeni stratejisinin ticareti artıracağını belirtti.

Bartık, TRT Çukurova Radyosu’nda yayınlanan “Akdeniz’den Toroslara” adlı programda, Türkiye’nin hızlı büyümesi gerektiğini, bunun da ihracatla gerçekleşeceğini söyledi.


TELGRAF



OLUMLU SİNYALLER

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Mayıs ayında sanayi üretiminin piyasa beklentilerinin üstünde gelmesinin önemli olduğunu belirterek, ‘’Rakamlar, ekonomik büyümenin ikinci çeyrek için güç kazandığı sinyali veriyor’’ dedi.


GAZİANTEP27



MOTORSİKLETLERE TERÖR GÖZALTISI

Gaziantep polisi, güvenlik amacıyla kentteki motosikletleri takip altına aldı, şüpheli görülen motosikletler otoparklara çekiliyor. 1.5 aydır yapılan uygulamalarda 3 bine yakın motosikletin otoparklara çekildiği öğrenildi.


EKSPRES



HUZURUMUZ KALMADI

 

Gaziantep son dönemlerde IŞİD’in dışında, silahlı olayların da sıkça gündeme geldiği bir şehir haline geldi. Yaşanan asayiş olaylarındaki artış, vatandaşın huzurunu kaçırdı. Görüşlerini aldığımız vatandaşlar, artık Gaziantep’te kendilerini eskisi kadar huzurlu hmediklerini dile getirdiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?