USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
12-07-2016 09:15
Google News
h3>
PUSULA

LİSTE YENİLENDİ

İçişleri Bakanlığı, ’aranan teröristler’ listesini yeniledi. Yeni listede aranan terör örgütü IŞİD’li sayısı 23’ten 48’e çıktı. Listede Gaziantep’ten 11 kişi bulunuyor. IŞİD’in Gaziantep sorumlusu olarak bilinen ve başına 4 milyon lira para ödülü konulan Yunus Durmaz’ın isminin karşısına, ’etkisiz hale getirildi’ notu konuldu.

 

Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın "ödül yönetmeliği" kapsamında aranan teröristlerin listesinde yayınladığı terörist Yakup Yaşar, Deniz Büyükçelebi, Ahmet Güneş, Mehmet Kadir Cebcel, Mustafa Delibaşlar, Abdülmubtalip Demir, Emir Melet, Hasan Hüseyin Uğur, Cuma Öztürk, Talha Güneş, Eyyup Kürkçü’yü her yerde arıyor. Bu isimlerin yerini bildirenlere 600 bin TL ile 4 milyon TL arasında ödül verilecek.

 


EKSPRES



VATANDAŞA SORUN

Suriyelilere vatandaşlık verilmesi ile ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar, bu konuya oldukça soğuk bakarken, kararın vatandaşa sorularak verilmesini istiyor. Suriyelileri misafir ederken büyük sıkıntılar çekildiğini belirten vatandaşlar, artık bu sorunun çözümü için farklı adımlar atılması gerektiğini dile getirdiler. Devletin henüz kendi vatandaşın taleplerine yetişemediğini belirten sokaktaki vatandaş, dönüşü olmayan bu yola girmeden önce her şeyin detaylıca düşünülmesini ve kendisine sorulmasını istiyor.

 


HAKİMİYET



AĞAÇLANDIRMA ALANI NASIL ÖZEL EĞİTİM ALANI OLDU?

Gaziantep İl Genel Meclisi, Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil ve Şahinbey ilçe belediyeleri tarafından imza atına alınan 1/100000’lik çevre düzeni imar planı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Yamaçtepe’de “ağaçlandırma alanı” olarak geçen alanda yaptığı özel eğitim alanı imar planı ile delindi. Plan tadilatının iptali yönünde CHP’li Meclis Üyeleri Hasan Şencan ile Yılmaz Kireç İdare Mahkemesine dava açtılar.

 


GÜNCEL



KÖPRÜ GEÇİŞİNE DAVA

İstanbul Ve Gaziantep Barolarına Kayıtlı İki Avukat Osmangazi Köprüsünden Alınmaya Başlayan İşletme Ücretinin İptali Ve Yürütmenin Durdurulması İçin Karayolları Genel Müdürlüğüne Dava Açtı

 


TELGRAF



YİNE ZİRVEDE

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi (AKOM) tarafından yapılan ‘Büyükşehirler Yerel Memnuniyet Araştırması’nda’ başarı oranı en yüksek büyükşehir belediye başkanı oldu.

 


GAZİANTEP27



REKTÖRLÜK SINAVI

 

Gaziantep Üniversitesi’nde bugün 682 öğretim üyesi yeni rektörünü belirlemek üzere sandık başına gidiyor. Mavera Kongre Merkezi’nde yapılacak seçimlerde Prof. Dr. Mehmet Koruk, Prof. Dr. Ali Gür, Prof. Dr. İbrahim Halil Güzelbey, Prof. Dr. Tevfik Gülsoy, Prof. Dr. Recep Yumrutaş, Prof. Dr. Mehmet Tarakçıoğlu, Prof. Dr. Metin Bayram, Prof. Dr. Cahit Bağcı , Prof. Dr. Mustafa Namıduru ve Prof. Dr. Orhan Özgöztaşı rektör olabilmek için yarışacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?