USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
21-06-2016 09:18
Google News
Gazeteler bugün ne yazdı?


PUSULA



AMAN DİKKAT!

Sıcakların iyice bastırdığı Gaziantep’te son 24 saatin özeti. 16 yaşındaki genç kız apartmandan atlayıp intihar etti, öfkeli koca eşini boğarak öldürdü, 6 yaşındaki çocuk 2. kattan düşüp hayatını kaybetti.


TELGRAF



ALTI FİRE

MHP’de tüzük kurultayına  15 Gaziantep delegesinden 6’sı katıldı. MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, yasal olmadığını savunduğu kurultaya katılanlarla ilgili kararı Genel Merkezin tavrına göre karar vereceklerini söyledi.


HAKİMİYET



TAŞDOĞAN ŞOKTA!

Hafta sonu gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi tüzük kurultayının yankıları sürüyor. Tüzük kurultayına teşkilat olarak katılmayacaklarını açıklayan MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan’a rağmen kurultaya Gaziantep’ten katılım yüksek oldu.


EKSPRES



"ECZACILAR İLAÇ VEREMEZ DURUMDA"

Sayıları 3 milyona ulaşan geçici koruma altındaki yabancılara ülkemize geldikleri günden bu yana sağlanan kesintisiz sağlık ve ilaç hizmeti alarm zilleri çalıyor. Reçete bedellerini aylarca tahsil edemeyen eczacılar zorda. CHP Gaziantep milletvekili Akif Ekici, Başbakan’a eczacıların bu mağduriyetini gidermek için bir çalışma yapıp yapmadıklarını sordu.


GÜNCEL



HANGİ KANALLARI İZLETİYORSUNUZ?

Mehmet Müezzinoğlu’ndan Sağlık Bakanlığı’nı devralarak yeniden Sağlık Bakanı olan Recep Akdağ, ilk talimatını vererek, tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep’teki kamu hastanelerine gönderdiği bir yazı ile “Önünden 500 kişinin geçtiği televizyon kanalları”nın bilgisi istedi.
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?