USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
18-06-2016 09:16
Google News
h3>
PUSULA

DEV PROJE

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Galericiler Sitesi’nin temeli Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de katılımıyla görkemli bir törenle atıldı.


TELGRAF



KÜÇÜK BUHARA’YIZ

 

Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyledi. Şahin, “Potansiyelimiz o kadar güzel ki, nereye dokunsanız patlıyor. Küçük dokunuşlar gerekiyor” dedi. 


HAKİMİYET



ANLAŞMA SAĞLANDI

 

Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının geçtiğimiz günlerde tamamlanan olağan genel kurulu seçimlerinde yarışan 3 ayrı gurupta istediği oyu alamamıştı. Yapılan görüşmelerin ardından seçimde yarışan Aktif Grup ile Dinamik Gurup anlaştı. Bu anlaşmaya göre başkan adaylarından Mehmet Nabioğlu’nun başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.


EKSPRES



’KÜLTÜRÜMÜZÜ YERİNDE GÖRMELİLER’

 

UNESCO’nin gastronomi listesinde bulunan 17 şehirden biri olan Gaziantep, Türkiye Gaziantep İl ve İlçe dernekleri federasyonu ve Kültür Bakanlığı projesi ile İstanbul Yenikapı’da tanıtılacak. Yenikapı’da 20-26 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek 1.Uluslararası Gaziantep El Sanatları ve Gaziantep Tanıtım Günleri düzenleneceği haberine CHP meclis üyelerinden Mehmet Sucu ve Yılmaz Kireç’ten eleştiriler geldi.


GÜNCEL



KARNE SEVİNCİ

 

Gaziantep’te 2015-2016 eğitim ve öğretim sezonunda yaklaşık 55 bini Suriyeli 486 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?