USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
16-06-2016 09:33
Google News
h3>
PUSULA

ÖLÜYORUZ

Gaziantep’in kâbusu intihar vakaları yeniden artış gösterdi. 15 Haziran 2015- 15 Haziran 2016 tarihleri arasında Gaziantep’te 29 kişi intihar ederek, hayatına son verdi. İntihar edenlerin büyük çoğunluğunu yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı iflas eden iş adamları oluşturuyor.


EKSPRES



TRAFİĞE RAMAZAN MOLASI

Gaziantep’te son zamanlarda önemli sorunlardan birisi olan trafik yoğunluğu, Ramazan ayı ile birlikte rahatladı. Ramazan ayı ile birlikte piyasada bir gevşeme yaşanırken, bu trafik yoğunluğunu da etkiliyor. Genelde günün her saati yoğun olan şehir merkezindeki caddelerde bile, Ramazan ayı ile birlikte bir rahatlama yaşandı. Caddelerde genelde tatil havası yaşanırken, özellikle toplu taşıma aracı sürücüleri, bu durumdan oldukça memnun.


HAKİMİYET



ARTIK ALIŞMALIYIZ

Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Mültecilerin yaklaşık 330 bini Gaziantep’te  yaşam mücadelesi veriyor.  Suriyeli Mültecilerin yaşadıkları sorunlara ilişkin araştırma yaptıklarını ifade eden Mazlumder Gaziantep Şube Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik, "Suriyeli Mültecilerin yaşadığı en büyük sorun Türkiye vatandaşı olamamak" dedi.


GÜNCEL



OSBÜK YETKİ İSTEDİ

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Nakıboğlu, Bakan Özlü’den OSB’lerdeki kamulaştırma yetkisinin OSBÜK’e verilmesini istedi.


TELGRAF



İSTİHDAMA DESTEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İş-Kur arasında engelli ve dezavantajlı grupların istihdamına yönelik “Toplum Yararına Programlar” projesinin protokolü imzalandı.


GAZİANTEP27



GTO DA TAŞLAR YERİNDEN OYNUYOR

 

Gaziantep Ticaret Odası Başkan Vekili Bilal Kara yönetimden istifa etti. Kara’nın istifası farklı yorumları da da beraberinde getirdi. İstifayı uzun zamandır düşündüğünü belirten Kara "Bazı arkadaşlarla bazı düşüncelerim var. Bu nedenle istifa ettim" dedi. Bu ani istifaya karşılık GTO Başkanı Eyüp Bartık ise "Aramızda huzursuzluk, husumet yok. Oda yönetiminde olan bütün arkadaşlarımız başkan adayı olacak kapasite ve yeteneğe sahiplerdir" diye konuşurken, Meclis Başkanı Ali Yener de Bilal Kara’nın odaya aday olacağı yönündeki bu hareketini değerlendirerek  "Arkadaşın yaptığı hareketi tebrik ediyorum. Alkışlanması gereken bir hareket. Sistemin içinde kalıp, sonra da ben adayım demesi etik olmazdı" dedi.  GTO meclis üyesi Beyhan Külekçi ise, "Adaylık düşünüyorsa istifa etmesi şık ve saygı duyulacak bir hareket" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?