USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
13-06-2016 09:13
Google News
h3>
PUSULA

ŞOK BASKIN

Son yıllarda hızlı yükselişi ile dikkat çeken Edacan İnşaat, Yurtkur operasyonu ile sarsıldı. KOM ekipleri, Yurtkur’daki yolsuzluk iddiaları üzerine düğmeye basıp, Edacan İnşaat’ın sahibi Ahmet Selim E. ve ortaklarını gözaltına aldı.


TELGRAF



AK Parti Gaziantep İl binasında Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulkadir Yüksel, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Canan Candemir Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. 


EKSPRES



TATİL GİBİ BİR HAFTA

Gaziantep’te Ramazan Ayı’nın ilk haftası, esnaf için son derece sakin geçti. Resmi tatil günlerindeki gibi son derece hareketsiz  bir hafta geçirdiklerini belirten esnaflar, bu hafta işlerin açılmasını bekliyor.


GÜNCEL



ŞOK OPERASYON

Gaziantep’in en büyük inşaat şirketlerinden olan ve yıllık cirosu 150 milyon TL’yi bulan Edacan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı A.S.E., ortağı U.Ç. ve şirket muhasebecisi, Ankara’da Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü’nde görevli kişiler ile Yurt-Kur Gaziantep Bölge Müdürünü olmak üzere toplam 5 kişi haklarındaki bazı iddialar nedeniyle ile gözaltına alındılar. Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar yarın sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarılacaklar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?