USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAÜN’de iki akademisyen daha açığa alındı!

GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd, Doç.Dr. Ahmet Tan ve GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm eski Başkanı Prof. Dr. Cengiz Toraman Rektör Ali Gür tarafından açığa alındı.

GAÜN’de iki akademisyen daha açığa alındı!
28-05-2017 16:19
Google News
Ahmet Tan, açığa alındığını sosyal medya hesabından , “Sayın Rektörüm gördüğü lüzum üzerine bu günden itibaren beni açığa almıştır. 30 yıldır istikametimizi cümle alem biliyor. Gün ola hayrola inşallah” paylaşımıyla duyurdu.

10 yıl TÜİK Bölge Müdürlüğü yapan ve daha sonra istifa ederek Gaziantep Üniversitesine geçen Ahmet Tan, OHAL kapsamında kamu görevlilerine ilişkin tedbirler gerekçesiyle, araştırmanın selameti bakımından açığa alındı. 

 Ahmet Tan, açığa alındığını sosyla medya hesabından duyurdu. Tan, sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu: “Rabbim!  Şu Ramazan-ı Şerifin ve içindeki tüm kudsilerin, dua ve ubudiyetlerin hürmetine, umum masum ve mazlumların hak ve hukuklarını mahfuz eyle.  En karib zamanda sahil-i selamete ulaştır.  Şu âhirzamanın en dehşetli, yakıcı ve yıkıcı fitnesinin hasar-ı aziminden ümmeti ve milleti muhafaza eyle.  Mağdur, masum ve mazlum kardeşlerimizin sahibi ve muini sensin.  Umum kardeşlerimizi eman ve emin eyle.  Onlara ve ailelerine sabr-ı cemil ve teslimiyet ihsan eyle.  Vatanımızı ve milletimizi bu dehşetli fitne ateşinden muhafaza eyle.  Mabeynimizdeki uhuvvet ve muhabbetimizi ziyadeleştir.  Bu dehşetli ve vahşetli imtihanımızı kolaylaştır.  İçimizde ekilen fitne tohumlarını yeşermeden çürüt ve kurut. Kahraman Ordumuzun dizginlerini gizli dinsiz komitelerinden kurtar Elindeki kılıncını ayağına vurdurmadın, karşımızdaki düşmanlarımıza vurdur. Ağlayan alem-i islamı güldür. Amin. Amin. Amin.. Not: Sayın Rektörüm gördüğü lüzum üzerine bu günden itibaren beni açığa almıştır. 30 yıldır istikametimizi cümle alem biliyor. Gün ola hayrola inşallah”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?