USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fuhuş çetesinin fuhuş için, "Yeni araçlarımız geldi" şifresini kullandığı belirlendi

Bursa merkezli 3 ilde fuhuş çetesine operasyon yapıldı. Çetenin, yurt dışından çalışma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri 13 yabancı uyruklu kadını fuhşa zorladığı kişilerle, "Yeni araçlarımız geldi" şifresiyle konuştuğu tespit edildi.

Fuhuş çetesinin fuhuş için,
04-12-2022 03:08
Google News

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu kadınların çalışma vaadiyle Türkiye'ye getirilip zorla fuhşa zorlandığı bilgisine ulaştı.

"YENİ ARAÇLARIMIZ GELDİ" ŞİFRESİYLE İLETİŞİM KURDULAR

Zanlıları izlemeye alan polis ekipleri, şüphelilerin telefonda "yeni araçlarımız geldi" şifresiyle konuştuklarını tespit etti.

FUHUŞ ÇETESİNE OPERASYON

Ekipler bu bilgi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Bursa, İstanbul ve Balıkesir'de çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

KADINLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Operasyon sonucu, yabancı uyruklu kadınları zorla fuhşa sürüklediği tespit edilen 12 şüpheli gözaltına alındı.

Türkiye'ye getirilip zorla fuhşa sürüklenen 13 yabancı uyruklu kadınsa koruma altına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise, kadınlara ait pasaportlar, çok sayıda telefon ve fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 21 bin lira ele geçirildi.

Koruma altına kalınan 13 kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. Gözaltına alınan 12 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?