USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Fenerbahçeli, engelli taraftar Umut’a polisten canlı maç jesti

Fenerbahçe sevdalısı Engelli Umut Can, Kızıltepe’ye maça gelen takımını izlemek için Polis’ten yardım istedi. Polis bu isteğini kırmayınca Can, gönül verdiği takımı ve sporcuları canlı izledi. Mardin Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve doğuştan engelli olan koyu Fenerbahçe

Fenerbahçeli, engelli taraftar Umut’a polisten canlı maç jesti
22-11-2021 13:27
Google News

Mardin Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve doğuştan engelli olan koyu Fenerbahçe taraftarı 15 yaşındaki Umut Can, gönül verdiği Fenerbahçe spor kulübünün Voleybol takımını izlemek istemesi üzerine devreye giren Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri engelli taraftarı spor salonuna getirerek sporcuları yakından, maçı da canlı izleme imkanı sağladılar. Fenerbahçeli Voleybolcularda Genç taraftara formalarını hediye ettiler.

Daha önce tekerlekli sandalye talebi yine Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü aracılığı ile bir yardımsever tarafından karşılanan Umut Can, taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Fenerbahçe HDI Sigorta voleybol takımının, aynı ligde mücadele eden Yeni Kızıltepe Spor voleybol takımı ile karşılaşmak için ilçeye geleceğini duyması üzerine engelli gencin maçı izleme talebi ailesi tarafından Kızıltepe Emniyetine iletildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?