USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fadıloğlu vatandaşlarla bayramlaştı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediyeye ait Pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Kurban kesim yerlerini denetleyen Fadıloğlu, kurban kesen vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti.

Fadıloğlu vatandaşlarla bayramlaştı
01-09-2017 17:29
Google News
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci ve daire Müdürleriyle birlikte Belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Fadıloğlu, bayramlarını kutladı.

Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek ve sıkıntı olup olmadığını anlamak için kesim yerlerini dolaştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Şehitkamil Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kurban ibadetini sağlıklı bir şekilde yerine getire bilme adına Pazar yerlerimizde bu kesim organizasyonlarını gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan kasap teminini yaparken diğer taraftan da vatandaşlarımızın kurbanlarını kendi kesebilecekleri fiziki imkanlar oluşturuyoruz. Her yıl şartları biraz daha iyileştirerek, istediğimiz noktaya getirmeye gayret gösteriyoruz. Ben tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Her kurban bayramı sonrasında gözüken eksiklikleri gidermek adına daha yenilikçi projeler üretiyorlar. Bu yıl itibariyle 9 nokta da bizim kesim ünitelerimiz var. Burada güvenlik, zabıta ve temizlik hizmetleriyle birlikte vatandaşımızın en seri ve hijyen ortamı içerisinde kurban ibadetini yerine getirmesine gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Tek tek Pazar yerlerini gezip oluşan aksaklıkları da bir dahaki sefere nasıl çözeriz, onun gayreti içerisindeyiz. Ben bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin şahsında tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah hem ülkemize hem dünyaya barış, huzur ve esenlikler vermesini diliyorum” dedi.

Verilen hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise, “Şehitkamil Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerden memnunuz. Şehitkamil Belediyemizin bu Pazar yerlerini kurban kesim yeri olarak temin etmesiyle birlikte temiz, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda kurbanımızı kesiyoruz. Belediyemiz tarafından, su, çay ve kek, ikramı da yapılıyor. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugünde bizleri kesim yerlerinde ziyaret ederek, bayramımızı kutladı ve kurban kesimlerini yerinde inceledi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?