USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Eyüpsultan’da bir binanın çatısı alev alev yandı, mahalle sakinleri sokağa döküldü

Eyüpsultan'da 5 kıvrık bir binanın çatısı, çıkan coşkunluk kararı alev alev yanarak kül oldu. Yangının çıktığını ayırt fail bina sakinleri kendini hariç atarak canını kurtardı. Çatı katında oturan bitirme sakinlerinin üzüntüsü kameralara yansıdı.

Eyüpsultan’da bir binanın çatısı alev alev yandı, mahalle sakinleri sokağa döküldü
22-09-2021 08:26
Google News

Yangın, 03.00'da Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesi Sait Köknar Sokak'ta mevcut 5 kıvrık bir binanın çatısında çıktı. Bilinmeyen bir nedenden çevre çıkan yangında binanın çatısından alevlerin yükseldiğini gören yurttaşlar ve apartman sakinleri hali itfaiye aracı aracı ekiplerine bildirdi. İhbar karşı görüngü hesabına Eyüpsultan, Bayrampaşa ve Şişli'den itfaiye aracı aracı ekipleriyle manşet ve esenlik ekipleri irsal edildi.

Çatı yöntemince küle döndü

Alev alev yanan çatı kısaca 20 dakikalık müdahalenin ardı sıra söndürüldü. İtfaiye ekipleri etraflıca müddet soğutma emek harcaması yaptı. Ölen yahut vurulan kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Yangında binada maddesel hasar meydana geldi. Polis ekipleri vakayla ilgilendiren emek vermek başlattı.

“Camlar patladı”

Yangının çıkmış olduğu binanın tarafındaki binada tevakkuf fail Hüseyin Demirok, “Bir adet eş feryat figan attı kılıç onun sesine çıktık hariç kimesne yoktu burada. Baktık yanıyor milleti uyandırmaya başladık. Tabi evden çıkmayanda oldu. Camlar patladı şişman ihtimalle aşağılık bir şeyler düştü. Çünkü apartmanın ardı da mevcut yanık yok” dedi.
Yanan binanın çatı katında oturan bitirme sakinlerinin dokunaklı anları kameralara yansıdı.

Davut Has - Mehmet Furkan Doğan
 

İLGİLİ HABER
Küçükçekmecede canlı kız yangında çevrili kaldı: 2 isim de yaralandı Küçükçekmece’de canlı kız yangında çevrili kaldı: 2 isim de yaralandı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?