USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Evlat nöbetindeki acılı baba: 'HDP olmazsa PKK da olmaz'

Çocuklarının terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi, bin 161 gündür kararlılıkla devam ediyor.

Evlat nöbetindeki acılı baba: 'HDP olmazsa PKK da olmaz'
06-11-2022 15:55
Google News

Terör örgütü PKK tarafından çocuklarının dağa kaçırıldığını belirten ailelerin, Diyarbakır'da 3 Eylül 2019'da HDP il binasının önünde başlattığı oturma eylemi bin 161'inci gününde devam ediyor. Oğlunun 15 yaşındayken HDP aracılığıyla dağa kaçırıldığını söyleyen Süleyman Aydın, evladını almadan HDP il binasının önünden ayrılmayacağını söyledi.

Evladına ‘teslim ol' çağırısında bulunan Aydın, “Oğlumu yaklaşık 7 yıldır terör örgütüne göndermişler. Burada evladımın dönmesi için mücadele veriyorum. Asla yılmayacağım ve evladımı HDP'den istiyorum. 18 yaşının altındaki çocuklar herhangi bir siyasi partiye üye olamaz diyorlar. Ama HDP'liler benim oğlumu kendi partilerine üye yaptı. Bu yaptıkları suçtur. HDP olmazsa PKK da olmaz. PKK'da biraz vicdan varsa evladımı bana gönderirler. Ben evladımı HDP ve PKK için büyütmedim. Oğlum beni duyuyorsan gel güvenlik güçlerine teslim ol. Bu vatansızlardan kaç gel” dedi.

Muhammet Hüseyin İçli

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?