USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Esra Erol’da korkutan iddia!

Esra Erol’a Gaziantep'ten katılan İsmail Bey iki bebeğinin de annesi tarafından öldürüleceğini iddia etti!

Esra Erol’da korkutan iddia!
18-01-2022 11:18
18-01-2022 13:08
GAZİANTEP
Google News

"İLK ÇOCUĞUMUZU ÖLDÜRDÜ"

Ayrıca İsmail Bey, "İlk çocuğumuzun ağzına peçete tıkarak öldürdü. Eşim bundan ceza aldı. Cezası 15 yıl. Ölen çocuğumu poşetin içerisinde soba kazanına koymuşlar. Böyle bir şey olamaz. Beni zorla evlendirdiler, 'seni öldürürüz' dediler bana" ifadelerini kullandı.

KANAMA NEDENİYLE HASTANEYE GİDİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Araya giren ünlü sunucu durumu özetleyerek, "Rümeysa evde doğum yapıyor. Ağır bir kanaması oluyor. Kanamadan dolayı ailesi de alıp Rümeysa'yı hastaneye götürüyor. Hastaneye götürüldüğü zaman ise başına ne geldiği sorgulandığında doğum yaptığı ve bebeğin nerede olduğu sorgulanıyor ve bebeğin vefat ettiği ve nerede olduğu ortaya çıkıyor" dedi.

"İKİ ÇOCUĞUMUZA DA ZARAR VERMESİNDEN KORKUYORUM"

Esra Erol'un programın itiraflarına devam eden İsmail Bey, "Yeni doğan bebeğimizi öldüren karım Rümeysa'nın iki çocuğumuza da zarar vermesinden korkuyorum."

"BEN ÇOCUKLARIM İÇİN YAŞIYORUM"

İsmail Bey, "Ben çocuklarım için yaşıyorum. Beni aldattığı gün Rümeysa'nın ailesini çağırdım ve polise teslim ettim. Ben çocuklarımı istiyorum, çocuklarım bana gelecek. Boşanmak istiyorum. Telefonda konuşurken kızıma şiddet uyguladığını duyuyorum" dedi.

İDDİALARIN HEDEFİNDEKİ İSİM CANLI YAYINA BAĞLANDI

Canlı yayına bağlanan Rümeysa Panoğlu da önemli açıklamalarda bulundu.

"EŞİM YALAN SÖYLÜYOR"

İddiaları redden Rümeysa, "Eşim yalan söylüyor. Kemerle beni dövdü. Ben çocuklarıma şiddet uygulamıyorum. İsmail çocuğumuza sahip çıksaydı ilk çocuğumuz ölmezdi. Bize sahip çıkmadı" diye konuştu.Stüdyoda bir anda gerginlik yaşandı. İsmail Bey, boşanmak istediğini ve çocuklarına kendisinin bakacağını söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?