USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ermenistan askerleri Karabağ’daki Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin çeşitli yönlerden Kelbecer ilinde Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığını duyurdu.

Ermenistan askerleri Karabağ’daki Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtı
14-11-2021 15:17
Google News

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinden sabah saatlerine kadar Basarkeçer ilinin Yukarı Şorca, Zerkend, Azizli ve Cermuk yerleşimlerindeki mevzilerindeki Ermenistan askerlerinin, Kelbecer ilinin Zeylik, Yellice, İstisu yerleşimleri yönünde bulunan Azerbaycan ordusunun mevzilerine keskin nişancı ve çeşitli silahlar kullanarak yoğun şekilde ateş açtığı belirtildi.

Aynı zamanda, Rus barış güçlerinin geçici olarak yerleştiği Azerbaycan topraklarında yasadışı bulunan silahlı Ermeniler tarafından, Muhtarkend yerleşkesinden Azerbaycan askerlerinin mevzilerini yoğun ateş altına aldığı kaydedildi.

Azerbaycan askerleri tarafından derhal müdahalede bulunulduğu ve gerekli önlemlerin alındığı bildirildi. Açıklamada, Azerbaycan askerleri arasında herhangi bir kayıp olmadığı ve koşulların Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu aktarıldı.

Kamil Nadirli
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?