USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan: Vatanı satmak yüksek faizle olur

Gece gündüz demeden kar kış demeden eşlerinizle beraber halkın içinde olacaksınız. Bazılarına bakıyorum: Eşlerini Ankara’da bırakıyor. Kendileri orada bulunuyor. Milletin içinde olmadan milletin verdiğini bilemezsiniz. Bu süreçteki tüm başarıyı milletle olmama borçluyum. Her vali kendi şehrinde Hz. Ömer’in adaletini yansıtmalı.

Erdoğan: Vatanı satmak yüksek faizle olur
27-02-2015 17:10
Google News
Her vali bulunduğu ilde benim vekilimdir. Tarihteki büyük liderler halkla devlet arasındaki  mesafeyi kısaltanlardır. Devleti temsil etmek milletin gönlünü kazanmakla olur.

Valilik standart bir memur değildir. Bulunduğunuz makamlar icraat makamıdır.

Ülkemiz içeride ve dışarıda kritik bir süreçten geçiyor. Ukrayna’dan başlayın Gürcistan veErmenistan oradan İran’a gidin. Irak ve Suriye’ye bakın.

Hele Suriye tam bir insanlık trajedisi yaşıyor. 350 bin insanı öldüren bir katile bu topraklarda güya siyaset yaptığını zanneden birileri ziyarete gidebiliyor.

Dün Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’in Fransız vekillerin ziyaretine tepki gösterdi bu da yüreklere su serpti.

BM’de hanımefendi bir konuşma yaptı: Dünyadaki en çok mültecinin olduğu ülke Türkiye dedi.

Sizlerden sorun çıkmaması için gerekli hassasiyeti göstermenizi istiyorum. Bu millet hem insani, hem islami hem de vicdani görevini yerine getirmiştir.

Muhalifler Suriye’de başarı sağlayacakken DAİŞ diye bir örgüt çıktı. Bu örgütün bir proje olduğunu anlamak için siyasi analize gerek yok.

Irak’ta camileri yakıp yıkıyorlar, türbeleri yok ediyorlar. Bu örgütün bizim ülkemizde okul yakan örgütten bir farkı yok.

Dünyanın en sıkıntılı bölgesine gidildi ve çok başarılı bir operasyon yapıldı. 3. defa taşınan türbe için vatanı satmak

VATANI SATMAK YÜKSEK FAİZLE OLUR

Vatanı satmak kahraman askerlerimizi tehlikeye atmakla olur. Ülkeyi kriz üzerine krize sokmakla olur. Vatanı satmak 1000 yıllık kardeşliği bir arada tutamamaktır. Vatanı satmak yüksek faizle kötü yönetimle emeği heba etmekle olur.

Ekonomiyi ve refahı büyütmek vatana hizmet demektir. Sene 1982 1567 dolar. Şu an 11 bin dolar.  Yeterli mi? Değil.

Her seçimde yenilenler sanki gökten yağmur yağıyormuş gibi yarabbi şükür diyorlar. Süleyman Şah meselesini herkes gayet iyi biliyor. Kendi yaptığımız bir operasyonla türbenin yeri değiştirildi. Bu Başbakanlık dönemimden beri hazırladığımız projedir.

7 Haziran seçimleri neticesinde artık yeni bir sisteme geçme vakti gelmiştir.

Türk tipi başkanlık sistemi olmaz diyorlar. Bal gibi olur. ABD’de başka. Meksika’da, Küba’da başka. Rusya’da başka. Fransa’da yarı başkanlık. Bir arı maharetiyle hepsinden alalım ve önümüze bakalım.

Herkesle bu konuyu müzakare edip ilerilere hızla ulaşmalıyız. Dünyada ve bölgemizdeki gelişmelere uygun bir değişim herkesin yararınadır. Tek parti döneminin hastalıklı yapısını 2015 Türkiye’sine enjekte edilemez.

Çözüm sürecini önemli bir noktaya getirdik. Muhataplarımızın takındıkları tutum karşısında bile her türlü fedakarlık yaptık. Parlamento teröristlerin yeri değildir. Parlamentoyu terörize ederek çözüm olmaz.

Güvenlik paketi için üç parti adeta meydan savaşı veriyor. Mikrofon kırmalar, kürsü işgal etmeler. Bir bayan meclis başkanvekiline ne sözler söyleniyor. Bunu söyleyen de bir erkek vekil.

Bir muhalefet partisi vekili çok afedersiniz ama Meclis’i ahıra benzetiyor. Diğeri bir kanundan bahsediyor söylediği şey yok.

Sokaklarda terörist gösteriler izin vermeyeceğiz. İç güvenlik paketi er ya da geç çıkacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?