USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdemoğlu ailesi Besni’ye okul yaptıracak

Merkezi Gaziantep’te bulunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu’nun, memleketi Adıyaman Besni’ye eşi Aysel Erdemoğlu adına 24 derslikli Anadolu Lisesi yaptıracağı öğrenildi.

Erdemoğlu ailesi Besni’ye okul yaptıracak
12-11-2020 17:50
Google News
Merinos markasıyla ve yatırımlarıyla Gaziantep’in ve Türkiye’nin en büyük halı üreticisi olan Erdemoğlu Holdingin sahibi Erdemoğlu ailesi hayırsever yönleri ile de dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman Besni Kaymakamı Nazlı Demir ile bir araya gelen Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu’nun eşi Aysel Erdemoğlu adına 24 derslikli Anadolu Lisesi yaptırmak için karar verdiği ve çalışmalara başladığı kaydedildi.
Besni Kaymakamı Nazlı Demir, yapılacak okul ile ilgili yaptığı açıklamada; “Besnimizin ve ülkemizin yetiştirdiği önemli değerlerden olan; binlerce kişiye istihdam sağlayıp özellikle parça halı sektöründe dünya çapında ülkemizin adını en tepeye yazdıran Erdemoğlu ailesinin temsilcisi hayırsever iş insanı Ali ERDEMOĞLU’nu Besni Organize Sanayi Bölgesindeki Merinos İplik Fabrikasında ziyaret ederek ilçemizde yapımı planlanan 24 Derslikli Anadolu Lisesi binası ile ilgili istişarelerde bulunduk. Halıhazırda yapımı devam eden ve yine Erdemoğlu ailesinin yapımını üstlendiği Fen Lisesi inşaatını inceleyip Ali ERDEMOĞLU’nun yapımını taahhüt ettiği Anadolu Lisesinin arazisini birlikte gezdik. Gerek mevcutta devam eden Fen Lisesi gerekse de en kısa sürede yapımına başlanacak olan 24 derslikli Anadolu Lisesi ile Besnimizin eğitimine önemli katkılar sağlanmış olacak.
“En önemli yatırım insana olan yatırımdır ve bunun en iyi yolu eğitime yatırımdır” dedi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?