USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Engin Altan’ı ekranlara döndüren Çöp Adam'a dengeleri değiştirecek transfer! Eşi...

İzleyenler tarafından bir süredir merak ve heyecan içerisinde beklenen Çöp Adam dizisine taze kan geldi. Son olarak 9 Kere Leyla, İyi Günde Kötü Günde, Yalancılar ve Mumları Gibi yapımlarda boy gösteren Elçin Sangu Çöp Adam’a transfer edildi.

Engin Altan’ı ekranlara döndüren Çöp Adam'a dengeleri değiştirecek transfer! Eşi...
13-10-2022 13:55
Google News

Yalancılar ve Mumları’nda rol aldıktan sonra herhangi bir TV dizi projesinde görünmeyen Elçin Sangu’nun yeni adresi resmen belli oldu. Kurt Seyit ve Şura, Çarpışma, Kiralık Aşk gibi yapımlarla adından geniş kitlelere söz ettiren Elçin Sangu, Çöp Adam dizisinde Engin Altan ile beraber kameralar karşısına geçecek.

Teşkilat 51.bölüm fragmanında göğüsleri kabartan sahne! 'Benim yerim Teşkilat diyor'Teşkilat 51.bölüm fragmanında göğüsleri kabartan sahne! 'Benim yerim Teşkilat diyor'

Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Gazi’si ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın Oruç Reis’i olan Engin Altan’ın Çöp Adam’da ‘Tamer Yılmaz’ rolüyle ekran önüne çıkacağı bilgisi geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı.

Melek Gençoğlu ile Su Ersöz ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun hangi karakteri üstleneceği kesinleşti. Star TV’de OGM Pictures imzasıyla yayın macerasına atılacak Çöp Adam’ın sürpriz transferi Elçin Sangu’nun banka müdürü Peri rolünü oynayacağı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?