USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ENGELLERİ BERABER KALDIRALIM

Türk Kızılay olarak yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olmaya ve onlara destek amaçlı projelerle hayatlarını kolaylaştırmaya odaklı projelerimiz devam etmektedir.

ENGELLERİ BERABER KALDIRALIM
12-08-2021 13:18
Google News

Türk Kızılay Gaziantep Şubesi ve Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü iş birliği ile düzenlenen  “ENGELLERİ BERABER KALDIRALIM” projesi kapsamında ilk etapta 5 görme engelli öğrenciye WeWalk görme engelliler için geliştirilen akıllı bastonları teslim edildi.

WeWALK görme engelliler için geliştirilen, dünyanın en gelişmiş özelliklerini taşıyan ilk akıllı bastonudur. WeWALK akıllı baston sayesinde görme engellilerin daha iyi ve güvenli bir seyahat edebilme, bağımsız harekete destek olabilmek adına düzenlenen programda görme engelli öğrenciler Akıllı bastonlara kavuşmanın sevincini yaşadılar.

Konuyla ilgi açıklama yapan Gaziantep Yesemek Rotary Kulüp Başkanı Hakan Maraşlı bugün burada bu akıllı bastonları teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek görme engelli bireylerin yaşamlarına katkı sağlayacak olan akıllı bastonlarını iyi günlerde kullanmalarını diledi.

WeWalk akıllı baston projesinin önemi hakkında açıklamada bulunan Türk Kızılay Gaziantep Şube Başkanı Prof.Dr. Nihat YILDIRIM Bugün ilk etapta  5 öğrenciyle başlatmış olduğumuz görme engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmaya hedefli  projemizle görme engelli bireylerin özellikle Erişebilir navigasyon, Etraflarını tanıma, Toplu taşıma özelliği, Sesli asistan ve çevrim içi sınırsız eğitim programıyla kendilerine destek olmak amaçlı Akıllı bastonlarını teslim ederek bu kapsamda bizleri yalnız bırakmayan değerli Rotary Başkan ve yönetim kurulu üyelerine aynı zamanda  tüm Kızılay  bağışçılarına desteklerinden ötürü teşekkürlerinin ilettiler
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?