USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Enerji SA, vekillerin takibinde

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, partisinin basın toplantısında elektrik kesintilerine ilişkin konuştu. Milletvekili Koçer, çalışmalar için ödenek çıkarttıklarını hatırlatarak, “Enerjisa’nın bu konuda mutlaka kendini sorgulaması gerekiyor” dedi.

Enerji SA, vekillerin takibinde
25-01-2021 23:01
Google News

Son aylarda sıklıkla yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Saatler süren elektrik kesintilerine ilişkin AK Parti İl Teşkilatı basın toplantısında basın mensuplarının sorusunu cevaplayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Gaziantep gibi 3 milyona yakın nüfuslu bir şehirde bu kesintileri kabul etmek mümkün değil. Enerjisa’nın bu konuda mutlaka kendini sorgulaması gerekiyor. Biz de Enerjisa’yı sorguluyoruz. Son 5-6 aylık süreçte enerji kesintilerinde artış söz konusu oldu. Biz bunun farkındayız. Bütün arkadaşlarımızla gerek EPDK Başkanlığı gerek Enerji Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduk.
“YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
“Enerjisa’yı yakından takip ediyoruz. Onlar kendilerini, ekiplerini yeniden kontrol etmek zorunda. 2016’dan sonraki süreçte biz bu konuyu yine gündeme getirmiştik. Onlara ödenekler çıkarttık, yollarını açtık. Hatların yeraltına alınması ve şebekelerin revizesi konusunda kendilerine destek verdik ve buna rağmen bugün yaşananlar kabul edilebilir değil. Arıza olabilir, ama arızanın giderilme saati bugünkü şartlarda 12 saat olarak kabul edilebilir değil. Ağaçları bahane etmemek lazım. Tedbirlerin alınması lazım. Bütün arkadaşlarımla takipçisiyiz” ifadelerine yer verdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?