USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elbeylispor'a Selahattin Kaplan desteği

Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Elbeylispor ile Ankasspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Elbeylispor'a Selahattin Kaplan desteği
12-03-2021 19:53
12-03-2021 20:59
Google News
Gaziantep’in en büyük halı üreticilerinden olan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi  (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı, Kaplan Kardeşler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever  Selahattin Kaplan, sportif faaliyetlere de destek vermeye başladı. 
Sosyal faaliyetlerde  verdiği destek ile ön plana çıkan isimlerden birisi olan Başkan Selahattin Kaplan, dün oynanan karşılaşmayı yakından takip etti. 


Elbeylispor'a yakın desteğiyle dikkat çeken Türkiye İhratçılar Meclis Başkanı Selahattin Kaplan, torunlarıyla birikte Seyrantepe Stadında oynanan karşılaşmayı takip etti. 

Her iki takım oyuncularına da başarı dileklerinde bulunan ve Elbeylispor'a destek olan Kaplan, Gaziantep’in her alanda daha iyi noktaya gelebilmesi adına ellerinden geleni desteği vermeye devam edeceklerinin sözünü verdi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ,3 gazetemiz adına Mehmet Demir'de vardı....


Karşılaşmadan sonra teknik ekip takım ve yöneticileri Kebaphan’da ağırlayan Başkan Kaplan’a Elbeylispor yöneticileri teşekkür ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?